Voordelig zonnepanelen kopen

Voordelig zonnepanelen kopen

Steeds meer mensen kiezen ervoor om zonneanelen te kopen en stappen over op zonne-energie. Deze stap doe je natuurlijk niet zomaar. Zonnepanelen aanscaffen is namelijk een rendabele investering. Zonnepanelen kopen brengt veel voordelen met zich mee, zoals:

  • De kosten van uw energierekening gaan omlaag
  • U kunt de te veel opgewekte stroom terug leveren aan uw energieleverancier
  • Het pand waar u de zonnepanelen op laat monteren zal in waarde stijgen
  • Door zonnepanelen te kopen draagt u bij aan de verlaging van de wereldwijde CO2-uitstoot en wekt u op een duurzame manier groene stroom op
  • Zonnepanelen hebben een lange levensduur (gemiddeld tussen de 25 en 40 jaar) en zijn onderhoudsarm

Overtweegt u om zonnepanelen te kopen bij Pebble Zonnepanelen? Neem dan contact met ons op voor gratis advies op maat.


Odoo + afbeelding en tekst


Advies over de kosten van zonnepanelen

Zonnepanelen aanschaffen is niet iets wat u zomaar doet. Bij Pebble Zonnepanelen wordt u goed geadviseerd voordat u zonnepanelen koopt. We bespreken op basis van uw persononlijke situatie welke zonnepanelen en opstelling voor u de beste oplossing vormen. Gaat u akkoord met de prijs, dan kiest u voor een rendabele investering.. Uw maandelijkse energiekosten zullen lager zijn dus u verdient elke maand een stukje terug van uw investering. 

Gelukkig zijn er verschillende financiereingmogelijkheden wanneer u er voor gekozen heeft om zonnepanelen te bestellen. U kunt bijvoorbeeld uw BTW terugvragenof gebruik maken van speciale subsidiereglingen  voor zonnepanelen.

Kosten overzicht van zonnepanelen ontvangen?

Zonnepanelen kopen is een investering en daarom wilt u natuurlijk een weloverwogen keuze maken. Wist u al dat het kopen van zonnepanelen gemiddeld gelijk staat aan een spaarrekening met 5% rente? U koopt namelijk zonnepanelen die voor 25 - 40 jaar meegaan en ze zijn meestal a na 10 jaar terugverdiend. De overige jaren is de besparing op uw energierekening dus pure winst. Vergelijk dat maar eens met het rendement wat u tegenwoordig met uw spaarrekening kunt maken bij banken...

Graag leggen wij dit verder aan u uit. Pebble Green System geeft daarom gratis advies op maat en helpt u graag verder bij de aankoop van uw zonnepanelen. Vraag daarom vandag vrijblijvend een offerte aan. U kunt aan onze specialist alles vragen over de aanschaf van zonnepanelen, gebaseerd op uw unieke situatie.

Zonnepanelen zijn al jaren de beste aankoop voor groene energie!

Positieve referentie