9x SunPower P6 410Wp zonnepanelen op een plat dak in Etten-Leur


9 zonnepanelen op een plat dak

Op 6 februari 2024 hebben wij een installatie uitgevoerd in Etten-Leur. Hierbij hebben we 9 SunPower P6 410Wp zonnepanelen geplaatst op een plat dak.

De klant had al zonnepanelen met een enkelfase omvormer op een hellend dak. De woning had echter een 3-fase hoofdaansluiting, waarbij twee fases onbenut bleven. Wij hebben de nieuwe zonnepanelen met Enphase micro-omvormers verdeeld over de resterende twee fases. Hierdoor wordt de opgewekte energie beter verdeeld over de drie fases.

 

Projectdetails

Locatie: Etten-Leur

Datum: 6 februari 2024

Aantal panelen: 9

Type paneel: SunPower P6 410Wp

Omvormer: Enphase micro-omvormers

Dankzij de Enphase micro-omvormers en de SunPower P6 zonnepanelen, wordt de energie nu efficiënt verdeeld over alle beschikbare fases. Dit zorgt voor een betere benutting van de aansluitcapaciteit en een hogere energieopbrengst voor de klant.

Ben je geïnteresseerd in een soortgelijke installatie of wil je meer weten over onze diensten? Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Andere referenties van Pebble Zonnepanelen

Your Dynamic Snippet will be displayed here... This message is displayed because you did not provided both a filter and a template to use.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan! 

Wil je in gesprek over de mogelijkheden van zonnepanelen op jouw woning of bedrijfspand? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan om de mogelijkheden te bespreken. Van tevoren nog vragen? Stel ze gerust via het contactformulier.  

​​Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan​