Zonnepanelen voor bedrijven

Zonnepanelen zijn niet alleen een goede keuze voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Ze kunnen helpen bij het behalen van duurzaamheidsdoelen en kunnen fiscale voordelen bieden. In deze uitgebreide gids leggen we uit wat de mogelijkheden en voordelen zijn voor bedrijven die willen investeren in zonnepanelen.


Waarom kiezen voor Pebble Zonnepanelen?


Als bedrijf wil je een betrouwbare partner voor het laten plaatsen van zonnepanelen. Pebble Zonnepanelen biedt kwaliteit, duurzaamheid en een uitstekende ROI. Onze experts kunnen een op maat gemaakt plan ontwikkelen dat past bij de unieke behoeften van jouw bedrijf. We nemen je mee door het hele proces, van het eerste adviesgesprek tot de installatie en het onderhoud.

Zakelijke voordelen van zonnepanelen


Investeren in zonnepanelen kan je bedrijf verschillende voordelen bieden, zoals belastingvoordelen, een groener bedrijfsimago en zelfs mogelijkheden voor duurzaamheidsrapportage. We leggen uit hoe je kunt profiteren van fiscale voordelen zoals de Energie-investeringsaftrek (EIA) en hoe zonnepanelen kunnen bijdragen aan je MVO-doelen.

Fiscale voordelen

Profiteer van de energie-investingsaftrek (EIA) voor ondernemers.

Groener bedrijfsimago

Het gebruik van duurzame energie kan het imago van een bedrijf verbeteren, wat aantrekkelijk kan zijn voor klanten, investeerders en potentiële werknemers.

Toekomstbestendig

Met de toenemende nadruk op duurzaamheid en groene energie positioneren bedrijven zich met zonne-energie beter voor toekomstige regelgeving en markttrends.

Kostenbesparing energie

Zonnepanelen helpen bedrijven om hun energierekeningen aanzienlijk te verlagen door elektriciteit te genereren.

Installatie en onderhoud van zonnepanelen


Wij bieden volledige installatie- en onderhoudsservices om ervoor te zorgen dat jouw zonnepanelensysteem optimaal presteert. Van de initiële inspectie tot reguliere check-ups, wij zorgen voor alles. We leggen uit hoe het installatieproces werkt, hoe lang het duurt en wat je kunt verwachten op de dag van de installatie.

Leo van der Grinten in gesprek met een tevreden klant voor het huis waar de zonnepanelen succesvol op geïnstalleerd zijn

Adviesgesprek

We starten met een vrijblijvend gesprek bij jou op de zaak. Hier bespreken we je wensen en het energieverbruik, rekening houdend met eventuele toekomstige veranderingen aan het pand zoals een nieuw dak of elektrisch rijden.

Aanbod op maat

Gebaseerd op het adviesgesprek, maken we een offerte met producten van betrouwbare merken. Je kiest zelf wat het beste bij je situatie en budget past.

Installatie

Ongeveer een maand voor de installatie voeren we een technische opname uit om verrassingen te voorkomen. Veiligheid staat voorop, dankzij onze VCA-gediplomeerde monteurs.Oplevering

Na installatie zorgen we ervoor dat alles duidelijk is over het monitoren van je nieuwe zonne-energiesysteem. We bieden producten met lange garanties, soms wel tot 40 jaar, voor jouw gemoedsrust.Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Wil je in gesprek over zonnepanelen op het dak van jouw bedrijf? Vul dan het formulier hieronder in en vraag een offerte aan. Vervolgens plannen we een vrijblijvend adviesgesprek in om de mogelijkheden te bespreken. Van tevoren nog vragen? Stel ze gerust via het contactformulier.