Je auto opladen met zonne-energie

Kwalitatieve laadoplossingen voor jouw elektrische voertuig.


Naast zonnepanelen biedt Pebble Zonnepanelen ook laadoplossingen voor elektrische voertuigen (EV's). Deze laadpalen zijn ontworpen om naadloos te integreren met jouw zonnepaneleninstallatie, waardoor je niet alleen groene energie opwekt, maar ook je elektrische auto duurzaam kunt opladen. Ontdek hieronder de merken waarmee we samenwerken om je EV-laadervaring te optimaliseren.

SolarEdge


SolarEdge is wereldwijd bekend vanwege het streven naar een duurzamere toekomst, en dat streven zet zich voort in hun slimme EV-laders voor thuis. Deze geavanceerde oplaadsystemen maken automatisch gebruik van beschikbare zonne-energie om jouw elektrische auto's snel en efficiënt op te laden. Geniet van schoon, betaalbaar en hernieuwbaar laden, terwijl je bijdraagt aan een groenere planeet.

Easee


Met Easee bieden we een laadoplossing die ontworpen is om het opladen van elektrische auto's zo simpel, slim en efficiënt mogelijk te maken. Of je nu interesse hebt in de technische aspecten van het laden of gewoon een stijlvol en gebruiksvriendelijk laadpunt aan de muur wilt hebben, Easee heeft het allemaal. Geschikt voor alle elektrische auto's en elke situatie, of het nu thuis is of op kantoor. Deze laadpalen zijn volledig aanpasbaar naar jouw smaak en wensen.

Wallbox


Wallbox is een wereldwijde speler die de manier waarop de wereld energie gebruikt transformeert. Met slimme laadsystemen combineren ze geavanceerde technologie met uitzonderlijk design. Deze laadpalen beheren de communicatie tussen jouw auto en de oplader via gebruiksvriendelijke toepassingen. Ontdek een revolutie in energiegebruik met Wallbox en ervaar efficiënt, intelligent en esthetisch verantwoord opladen.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Wil je in gesprek over de mogelijkheden van een laadpaal op voor jouw woning of bedrijfspand? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan om de opties te bespreken. Van tevoren nog vragen? Stel ze gerust via het contactformulier.