Peblar Laadpalen

Efficiënt, duurzaam en ontworpen en geproduceerd in Nederland

Ontdek de laadpalen van Peblar


Peblar laadpalen, met trots geproduceerd en geëngineerd in Nederland, bieden een optimale combinatie van technologie, duurzaamheid en design. Als installatiepartner van Peblar zorgt Pebble Zonnepanelen dat deze hoogwaardige laadstations vakkundig geïnstalleerd worden bij jou thuis of op het werk. Peblar staat bekend om hun robuuste constructie en het stijlvolle design dat bij elk exterieur past.

Nederlandse innovatie

Snelle installatie

Robuust en veilig

Milieubewust ontwerp

Robuust en veilig


Elke Peblar laadpaal is gebouwd om lang mee te gaan. Ze zijn vervaardigd met minimale onderdelen en zijn uitgerust met de laatste technologieën op het gebied van veiligheid. Onze laadpalen voldoen aan de strengste veiligheidsnormen, zodat je altijd verzekerd bent van een veilige laadervaring.

Vooruitstrevend in duurzaamheid


Duurzaamheid is een kernwaarde bij Peblar. Pebble Zonnepanelen deelt deze visie en streven ernaar om met de installatie van elke Peblar laadpaal de ecologische voetafdruk van onze klanten te verkleinen. Peblar’s toewijding aan milieuvriendelijkheid en de innovatieve aanpak in elk aspect van hun productieproces maken hen een voorloper in de markt.

Installatie door Pebble Zonnepanelen


De installatie van een Peblar laadpaal door Pebble Zonnepanelen is een fluitje van een cent. Je laadstation kan binnen 30 minuten al operationeel zijn. Deze snelle en efficiënte service zorgt ervoor dat je direct kunt genieten van het gemak van thuis opladen.

Klaar voor de toekomst


Kiezen voor Peblar betekent kiezen voor de toekomst. Met de ondersteuning van Prodrive Technologies, blijft Peblar innoveren, wat betekent dat je laadpaal altijd voorbereid is op de toekomstige ontwikkelingen in elektrisch rijden.


Interesse?


Kies voor een toekomst waarin elektrisch rijden centraal staat. Met Peblar laadpalen, geïnstalleerd door Pebble Zonnepanelen, ben je voorbereid op de toekomst. Ontdek de mogelijkheden en voordelen van deze topkwaliteit laadpalen op onze website en neem contact met ons op voor een installatie op maat.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan! 

Wil je in gesprek over de mogelijkheden van een laadpaal voor jouw woning of bedrijfspand? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan om de mogelijkheden te bespreken. Van tevoren nog vragen? Stel ze gerust via het contactformulier.  

​​Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan​