Thuisbatterijen: jouw sleutel tot energieonafhankelijkheid

Sla zonne-energie slim op en gebruik het op jouw voorwaarden

Als onderdeel van ons streven naar innovatie en kwaliteit in zonne-energiesystemen, bieden we nu ook thuisbatterijen aan. De geavanceerde thuisbatterij is een essentiële toevoeging voor wie het maximale uit zijn zonne-energie wil halen.Energie, altijd beschikbaar

SunPower Reserve


Maak kennis met de SunPower Reserve, het innovatieve opslagsysteem voor zonne-energie van SunPower. Deze slimme batterij zorgt ervoor dat je altijd toegang hebt tot schone energie, precies wanneer je dat nodig hebt. Beheer je energieopslag en -verbruik met gemak via de intuïtieve SunPower One-app. Dit systeem biedt je volledige controle over je energieniveau en het verbruik van aangesloten apparaten. Met real-time inzichten en bruikbare data helpt SunPower Reserve je om efficiënt te besparen op zowel kosten als CO₂-uitstoot. Bovendien biedt het een betrouwbare energievoorziening voor je huis, zelfs tijdens stroomstoringen. Met SunPower Reserve zet je een duurzame stap naar energieonafhankelijkheid en een groenere toekomst.

Sunpower Reserve thuisbatterij op een transparante achtegrond

Blijven ontwikkelen 


De SunPower Reserve thuisbatterij is ontworpen voor enkelfase elektrische systemen. Hoewel de meeste huishoudens in Nederland over een driefasensysteem beschikken, geloven we dat het belangrijk is deze vooruitstrevende oplossing aan te bieden. 


Bij Pebble Zonnepanelen zetten we ons in om voorop te lopen in de energietransitie. We houden je graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden op het gebied van thuisbatterijen en zonne-energieopslag. Samen met jou werken we aan een duurzamere toekomst.


Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Wil je in gesprek over de mogelijkheden van een thuisbatterij voor jouw woning of bedrijfspand? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan om de opties te bespreken. Van tevoren nog vragen? Stel ze gerust via het contactformulier.