Thuisbatterijen: jouw sleutel tot energieonafhankelijkheid

Sla zonne-energie slim op en gebruik het op jouw voorwaarden

Als onderdeel van ons streven naar innovatie en kwaliteit in zonne-energiesystemen, bieden we nu ook thuisbatterijen aan. De geavanceerde thuisbatterij is een essentiële toevoeging voor wie het maximale uit zijn zonne-energie wil halen.Energie, altijd beschikbaar

Enphase 3T


De IQ Battery 3T, een alles-in-één AC-opslagsysteem van Enphase, biedt betrouwbaarheid, intelligentie, eenvoud en veiligheid in één krachtig pakket. Met een totale bruikbare energiecapaciteit van 3,5 kWh en vier geïntegreerde micro-omvormers met een vermogen van 1,28 kW, is dit systeem ideaal voor zowel nieuwe als vestaande installaties. Omdat het een flexibel en schaalbaar systeem is kan het eenvoudig afgestemd worden op de specifieke behoeften van de klant.

Productfoto van de Enphase 3T thuisbatterij

Enphase 10T


Het IQ Battery 10T alles-in-één AC-gekoppelde opslagsysteem van Enphase heeft dezelfde betrouwbaarheid, intelligentie, eenvoud en veiligheid als zijn kleinere tegenhanger, de 3T. Dit systeem, bestaande uit drie basis IQ Battery 3T-opslageenheden en biedt een indrukwekkende totale bruikbare energiecapaciteit van 10,5 kWh. Met twaalf ingebouwde micro-omvormers met een vermogen van 3,84 kW, kunnen installateurs snel en efficiënt de optimale systeemgrootte ontwerpen voor zowel nieuwe als bestaande klanten. Zelfs als je een zonnepanelen omvormer van een ander merk hebt.

Productfoto van de Enphase 10T thuisbatterij

SunPower Reserve


Maak kennis met de SunPower Reserve, het innovatieve opslagsysteem voor zonne-energie van SunPower. Deze slimme batterij zorgt ervoor dat je altijd toegang hebt tot schone energie, precies wanneer je dat nodig hebt. Beheer je energieopslag en -verbruik met gemak via de intuïtieve SunPower One-app. Dit systeem biedt je volledige controle over je energieniveau en het verbruik van aangesloten apparaten. Met real-time inzichten en bruikbare data helpt SunPower Reserve je om efficiënt te besparen op zowel kosten als CO₂-uitstoot. Bovendien biedt het een betrouwbare energievoorziening voor je huis, zelfs tijdens stroomstoringen. 

Sunpower Reserve thuisbatterij op een transparante achtegrond

Blijven ontwikkelen 


De SunPower Reserve thuisbatterij is ontworpen voor enkelfase elektrische systemen. Hoewel de meeste huishoudens in Nederland over een driefasensysteem beschikken, geloven we dat het belangrijk is deze vooruitstrevende oplossing aan te bieden. 


Bij Pebble Zonnepanelen zetten we ons in om voorop te lopen in de energietransitie. We houden je graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden op het gebied van thuisbatterijen en zonne-energieopslag. Samen met jou werken we aan een duurzamere toekomst.


Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Wil je in gesprek over de mogelijkheden van een thuisbatterij voor jouw woning of bedrijfspand? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan om de opties te bespreken. Van tevoren nog vragen? Stel ze gerust via het contactformulier.