Over Pebble Zonnepanelen

Persoonlijk advies, kwalitatieve producten en streven naar 100% tevredenheid. Dát is Pebble Zonnepanelen. 

Jouw betrouwbare partner in duurzame energieoplossingen

Welkom bij Pebble Zonnepanelen, jouw betrouwbare partner in duurzame energieoplossingen. Sinds onze oprichting hebben we ons toegewijd aan het leveren van hoogwaardige zonnepanelen die niet alleen milieuvriendelijk zijn, maar ook kostenefficiënt. Met een team van ervaren experts en een onwrikbare toewijding aan innovatie en kwaliteit, streven we ernaar om u de beste zonne-energie ervaring te bieden. Of je nu een particulier bent die de energierekening wil verlagen of een bedrijf dat streeft naar duurzaamheid, wij hebben de kennis, de producten en de passie om jouw groene dromen te realiseren. Ontdek waarom zoveel klanten ons vertrouwen voor hun zonne-energiebehoeften en hoe we samen een duurzamere toekomst kunnen bouwen.

Samen op weg naar een duurzaam Nederland

Onze missie bij Pebble Zonnepanelen is duidelijk: Nederland naar een duurzamere toekomst leiden door de onbenutte mogelijkheden van groene energie te benutten. We geloven sterk dat er nog veel te bereiken valt op dit gebied in Nederland. 

Met innovatieve technologieën en een toewijding aan kwaliteit en veiligheid willen we de manier waarop we energie opwekken en gebruiken transformeren. Samen met onze klanten en partners streven we naar een groenere toekomst.Waarom Pebble Zonnepanelen?

VCA gediplomeerd personeel

 Wat betekent dat wij streven naar de hoogste normen van veiligheid en kwaliteit in elke installatie die wij uitvoeren.

Topproducten op de markt
Wij bieden de meest geavanceerde en betrouwbare zonnepanelen en omvormers aan, zodat onze klanten kunnen profiteren van de beste technologie die er beschikbaar is.

Ruim 9 jaar ervaring
We hebben een diepgaande kennis ontwikkeld die ons in staat stelt om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan de unieke behoeften van elke klant.Vragen? Misschien staan de antwoorden wel op onze veelgestelde vragen pagina!Leo van der Grinten: een duurzame visionair

Leo van der Grinten, ondernemer sinds 1991, vond zijn roeping in duurzame energie na een onverwachte wending. Zijn passie voor fysiek werk en duurzaamheid drijft hem in het leiden van Pebble Zonnepanelen. Met een team van 11 toegewijde medewerkers zet hij zich in voor een groenere toekomst. Hun focus? Het benutten van onbenutte daken met zonnepanelen en het implementeren van batterijsystemen voor een duurzamer energiesysteem. Samen streven ze naar een wereld waarin groene energie de standaard is.


Kampioen Customer Care én Elite Partner van SunPower


Met trots draagt Pebble Zonnepanelen de titel 'Kampioen Customer Care' – een schouderklopje van onze top-leverancier SunPower. Niet zomaar een titel, maar een bewijs van onze ongeëvenaarde klantenzorg. Bovendien zet onze Elite Partnerstatus bij SunPower ons in de schijnwerpers als voorlopers in kwaliteit en betrouwbaarheid. Deze erkenningen zijn voor ons meer dan badges: ze zijn het zonnebrilletje op onze service, en het duwtje in de rug  om constant dat extra stapje voor jou te zetten.Ben jij klaar om de stap te zetten naar een groene toekomst?