Over Pebble Zonnepanelen

Persoonlijk advies, kwalitatieve producten en streven naar 100% tevredenheid. Dát is Pebble Zonnepanelen. 

Jouw betrouwbare partner in duurzame energieoplossingen

Welkom bij Pebble Zonnepanelen, jouw betrouwbare partner in duurzame energieoplossingen. Sinds onze oprichting hebben we ons toegewijd aan het leveren van hoogwaardige zonnepanelen die niet alleen milieuvriendelijk zijn, maar ook kostenefficiënt. Met een team van ervaren experts en een onwrikbare toewijding aan innovatie en kwaliteit, streven we ernaar om u de beste zonne-energie ervaring te bieden. Of je nu een particulier bent die de energierekening wil verlagen of een bedrijf dat streeft naar duurzaamheid, wij hebben de kennis, de producten en de passie om jouw groene dromen te realiseren. Ontdek waarom zoveel klanten ons vertrouwen voor hun zonne-energiebehoeften en hoe we samen een duurzamere toekomst kunnen bouwen.Samen op weg naar een duurzaam Nederland


Onze missie bij Pebble Zonnepanelen is duidelijk: Nederland naar een duurzamere toekomst leiden door de onbenutte mogelijkheden van groene energie te benutten. We geloven sterk dat er nog veel te bereiken valt op dit gebied in Nederland. 


32% van alle woningen in Nederland heeft zonnepanelen

32%

Met innovatieve technologieën en een toewijding aan kwaliteit en veiligheid willen we de manier waarop we energie opwekken en gebruiken transformeren. Samen met onze klanten en partners streven we naar een groenere toekomst.Waarom Pebble Zonnepanelen?

VCA gediplomeerd personeel

 Wat betekent dat wij streven naar de hoogste normen van veiligheid en kwaliteit in elke installatie die wij uitvoeren.

Topproducten op de markt
Wij bieden de meest geavanceerde en betrouwbare zonnepanelen en omvormers aan, zodat onze klanten kunnen profiteren van de beste technologie die er beschikbaar is.

Ruim 9 jaar ervaring
We hebben een diepgaande kennis ontwikkeld die ons in staat stelt om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan de unieke behoeften van elke klant.Leo van der Grinten: een duurzame visionair


Leo van der Grinten, ondernemer sinds 1991, vond zijn roeping in duurzame energie na een onverwachte wending. Zijn passie voor fysiek werk en duurzaamheid drijft hem in het leiden van Pebble Zonnepanelen. Met een team van 11 toegewijde medewerkers zet hij zich in voor een groenere toekomst. Hun focus? Het benutten van onbenutte daken met zonnepanelen en het implementeren van batterijsystemen voor een duurzamer energiesysteem. Samen streven ze naar een wereld waarin groene energie de standaard is.

+3000
Installaties
9.0
Gemiddelde beoordeling van onze klanten
2.876 kilo
Gemiddelde CO2 reductie per installatie
€1168,-
Gemiddelde bespaaring per installatie per jaar

Team Pebble Zonnepanelen

Leo, Eigenaar

Leo is de eigenaar van Pebble Zonnepanelen en stuurt het bedrijf met visie en leiderschap aan, waardoor het team groeit en innoveert in de zonne-energiesector.

Kevin, Bedrijfsleider

Kevin, als bedrijfsleider, coördineert verschillende dagelijkse operaties bij Pebble Zonnepanelen met organisatorische vaardigheden en besluitvaardigheid.

Bjorn, Administratie

Bjorn regelt de administratieve taken met precisie en efficiëntie, waardoor de financiële aspecten soepel verlopen en het team zich kan concentreren op het leveren van zonne-energieoplossingen.

Paul,  Marketing & ontwikkeling

Paul is bij Pebble Zonnepanelen verantwoordelijk voor marketing en ontwikkeling. Paul draagt hij bij aan het positioneren van het bedrijf op de markt en het ontwikkelen van nieuwe zakelijke kansen.

Tim, Binnendienst

Tim, werkzaam in de binnendienst, onderhoudt nauw contact met klanten en zorgt voor uitstekende klantenservice met vriendelijkheid en productkennis.

Bart, Installateur

Bart, de installateur, brengt technische vaardigheden en expertise in om ervoor te zorgen dat zonnepanelen efficiënt worden geïnstalleerd, waardoor betrouwbaarheid wordt gegarandeerd.

Martin, Installateur

Martin, eveneens installateur, deelt dezelfde toewijding voor kwaliteit en precisie, samen met het team zorgt hij ervoor dat de zonne-energieoplossingen voldoen aan de hoogste normen.

Kampioen Customer Care 

én Elite Partner van SunPowerMet trots draagt Pebble Zonnepanelen de titel 'Kampioen Customer Care', toegekend door onze leverancier SunPower. Het is niet zomaar een titel, maar eerder een bevestiging van onze sterke focus op klantvriendelijkheid. Daarnaast plaatst onze Elite Partnerstatus bij SunPower ons in de schijnwerpers als pioniers op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid. Deze erkenningen zijn voor ons meer dan alleen symbolen; ze dienen als een bevestiging van onze toewijding en een stimulans om voortdurend dat extra stapje voor jou te zetten.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Wil je in gesprek over de mogelijkheden van zonnepanelen op jouw woning of bedrijfspand? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan om de mogelijkheden te bespreken. Van tevoren nog vragen? Stel ze gerust via het contactformulier.