Enphase Platinum Installateur

Wij zijn trots het etiket Enphase Platinum Installateur te mogen voeren op onze website en in onze bedrijfsvoering. 

We vertellen graag iets meer over de leverancier van deze omvormers en thuisbatterijen.


                                                                                                           Lees meer over Enphase      Contacteer ons

Het is  zonne-energie. Het is  één systeem. En het draait allemaal om jou.  Wat een mooie one-liner is dit, gevonden op de website van Enpahse Energy.  Wij zijn trots het etiket Enphase Platinum Installateur te mogen gebruiken. Daarom mogen we ook op van hun website wetenswaardigheden en feiten gebruiken, want wie weet het beter dan Enphase Energy zelf. Eenvoudiger wordt het niet.


De zon genereert in één uur genoeg energie om het leven van iedereen op aarde een heel jaar van energie te voorzien. Stel je voor dat je al die energie in handen had. Het Enphase Energy System brengt zonne-energie, batterijen en software samen in één compleet pakket. Zo kun je via een slimme mobiele app je eigen stroom opwekken, verbruiken en opslaan. Met het systeem van Enphase verlaag je je energierekening en verminder je je ecologische voetafdruk. Dit is de schone energietoekomst waar we al zo lang op wachten.  


Enphase IQ MicroinvertersHet brein van het systeem is nog slimmer geworden.  De grensverleggende IQ Microinverter van Enphase presteert op een heel eenvoudige manier het schier onmogelijke. Hij transformeert fotonen (quantumlichtdeeltjes) in veilige gelijkstroom die je voor je woning kunt gebruiken. Met een Enphase Energy System is elke zonnepaneel uitgerust met een eigen micro-omvormer. Dus als een paneel in de schaduw komt te liggen of er is een keer een storing, dan blijven de andere panelen vermogen genereren. Dat staat in sterk contrast met een traditioneel stringomvormersysteem, waarbij het hele systeem uitvalt als één paneel uitvalt.

Enphase IQ Microinverters zijn compatibel met bijna alle merken en modellen zonnepanelen, zodat je zeker weet dat onze micro-omvormers naadloos samenwerken met de panelen van je keuze.


Zonnepanelen en slimme batterijsystemen