Wat is InstallQ?

Pebble Zonnepanelen is een erkend installatiebedrijf volgens InstallQ, iets waar we bijzonder trots op zijn. We leggen graag uit wat dit inhoudt en waarom dit belangrijk is.

Welkom bij Pebble Zonnepanelen, jouw vertrouwde partner voor hoogwaardige en veilige zonne-energieoplossingen. Als trotse geregistreerde InstallQ-partner streven wij naar de hoogste normen op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Pebble Zonnepanelen is erkend door InstallQ. Wat betekent dit voor jou?


Logo van InstallQ

Veilige installaties van zonnepanelen

Kwalitatief goede afwerking

Bewijs van kennis en kunde

Vindbaar in kwaliteitsregisters


InstallQ is hèt loket voor erkenning, certificering en accreditatie. Als erkend bedrijf binnen de installatie- en elektrotechniek bieden wij jou de zekerheid van veilige installaties van topkwaliteit. InstallQ is niet alleen een onafhankelijke stichting, maar ook het aanspreekpunt voor het ontwikkelen en beheren van kwaliteitsregelingen in diverse vakgebieden, waaronder zonne-energiesystemen.


Bewijs van kennis en kundeWij dragen met trots het logo van InstallQ, wat niet alleen symbool staat voor onze kennis en kunde, maar ook voor de controle op vakbekwaamheidseisen. Bij Pebble Zonnepanelen worden alle werkzaamheden uitgevoerd volgens geldende normen, zoals het Bouwbesluit en relevante NEN-normen.

Ons bedrijf is te vinden in de openbare kwaliteitsregisters zoals echteinstallateur.nl, wat consumenten en zakelijke opdrachtgevers de garantie biedt dat wij een InstallQ-erkend en -gecertificeerd bedrijf zijn. Bovendien staan door InstallQ geaccrediteerde opleidingen en examens op deze registers, waarmee wij continu blijven investeren in onze expertise.

Kies voor zekerheid, kies voor Pebble Zonnepanelen

Pebble Zonnepanelen is jouw partner in duurzame energie met InstallQ-garantie. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een gratis adviesgesprek op maat.