20x SunPower P3-380-AC zonnepanelen in Sint Willebrord


Zonnepanelen installatie in Sint Willebrord


In december 2022 heeft Pebble Zonnepanelen een zonnepanelensysteem geïnstalleerd op een schuur in Sint Willebrord, gelegen achter de woning. Het project omvatte 20 SunPower P3-380-AC panelen, geplaatst op een golfplaten dak. Elk van deze zonnepanelen is uitgerust met een micro-omvormer van het Amerikaanse merk Enphase, die direct op het dak de opgewekte gelijkstroom omzet in wisselstroom voor gebruik in de woning.


De klant had voorafgaand aan de installatie al een grondkabel van 40 meter ingegraven, zodat de stroom efficiënt van de schuur naar de meterkast in de woning kon worden geleid. Deze voorbereiding zorgde voor een vlotte aansluiting en optimale werking van het systeem.

Met deze installatie heeft de klant niet alleen de energieopbrengst van zijn schuur maximaal benut, maar draagt hij ook bij aan een duurzame energieoplossing voor zijn woning.


Bekijk andere referenties van Pebble Zonnepanelen

Your Dynamic Snippet will be displayed here... This message is displayed because you did not provided both a filter and a template to use.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan! 

Wil je in gesprek over de mogelijkheden van zonnepanelen op jouw woning of bedrijfspand? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan om de mogelijkheden te bespreken. Van tevoren nog vragen? Stel ze gerust via het contactformulier.  

​​Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan​