Wat houdt de InstallQ-erkenning in?

FAQs Pebble Zonnepanelen

Wat betekent het als een installatiebedrijf, zoals Pebble Zonnepanelen, InstallQ-erkend is?

De InstallQ-erkenning staat voor een waarborg van kwaliteit binnen de installatiebranche. Wanneer een bedrijf zoals Pebble deze erkenning bezit, houdt dit in:

1. Vakbekwaamheid: Het bedrijf toont aan dat het beschikt over de noodzakelijke kennis en vaardigheden om de installatiewerkzaamheden uit te voeren.

2. Veiligheid en materiaalgebruik: Er wordt gewerkt volgens de wettelijke eisen van het Bouwbesluit, waarbij gebruikgemaakt wordt van veilige materialen en het juiste gereedschap.

3. Periodieke controles: Een InstallQ-erkend bedrijf ondergaat regelmatige inspecties om te verzekeren dat het werk aan de gestelde kwaliteitsnormen voldoet.

4. Kwaliteitsregister: Het bedrijf is terug te vinden in het kwaliteitsregister op www.echteinstallateur.nl, wat bijdraagt aan de transparantie en het vertrouwen van klanten in het bedrijf.

Deze erkenning verzekert klanten van een betrouwbare en deskundige installatie, waarbij kwaliteit en veiligheid vooropstaan.


Zonnepanelen plaatsen?


Was dit artikel nuttig?

Over Ons

Welkom bij Pebble Zonnepanelen. Wij zijn jouw partner voor zonnepanelen, omvormers en thuisbatterijen. Of het nu gaat om de prijs, installatie of de nieuwste ontwikkelingen, wij zorgen dat je de informatie vindt die je nodig hebt. Heb je een vraag of mis je iets? Laat het ons weten; jouw input is welkom.
Volg Ons