Pebble Zonnepanelen op de Duurzaam Oosterhout Markt 2023

14 oktober 2023 Theater de Bussel & Basiliekplein

Op zaterdag 14 oktober neemt Pebble Zonnepanelen deel aan de Duurzaam Oosterhout Markt, het hoogtepunt van de Duurzaam Oosterhout Week. Deze inspirerende markt, gehouden in Theater de Bussel en het aangrenzende Basiliekplein, vormt een ontmoetingsplaats voor iedereen die streeft naar een duurzamere levensstijl. Van het besparen op energie tot circulaire kleding, het evenement belooft een rijke ervaring te zijn voor alle bezoekers. De markt heeft een binnen-, en buitengedeelte. 

Wat kun je verwachten op de buitenmarkt?

De buitenmarkt is voor iedereen die een steentje wil bijdragen aan een groenere wereld. Of je nu je kleding een tweede leven wilt geven via het innovatieve concept van 'Kledingtas' of geïnteresseerd bent in elektrisch rijden, er is voor elk wat wils. Bijvoorbeeld, 'Hergebruik Oosterhout' richt zich op het inzamelen en verwerken van welvaartsresten om het milieu te behouden. En voor degenen die het concept van een deelauto willen verkennen, biedt 'Deelauto' alle informatie die je nodig hebt om bij te dragen aan een duurzamere buurt.

Ontdek de binnenmarkt

Op de binnenmarkt vind je bedrijven zoals Hoppenbrouwers, gespecialiseerd in het inzetten van technologie om onze leefomgeving comfortabeler, veiliger, schoner en duurzamer te maken en BROA Vloerisolatie, die praktische oplossingen biedt voor het isoleren van je huis. Ook wij, Pebble Zonnepanelen, zullen aanwezig zijn op de binnenmarkt. We bieden deskundig advies op maat over het zelf opwekken van duurzame energie. Bezoek onze stand om al je vragen over zonnepanelen te stellen en ontdek hoe je op een milieuvriendelijke manier energie kunt opwekken.

Waarom Pebble Zonnepanelen? 


Wij van zijn ervan overtuigd dat de toekomst van energie groen is. We zijn toegewijd aan het bieden van betrouwbare, duurzame oplossingen voor het opwekken van energie. Ons deskundige team staat klaar om je vragen te beantwoorden en een advies op maat te bieden dat perfect past bij jouw specifieke behoeften en wensen.

Maak kennis met de initiatiefnemers


De Gemeente Oosterhout, een trotse initiatiefnemer van de Duurzaam Oosterhout Week, nodigt iedereen uit om deel te nemen aan dit bijzondere evenement. Ook organisaties zoals Oosterhout Nieuwe Energie zetten zich in om de lokale gemeenschap te informeren over duurzaamheidsopties.

Bezoek de Duurzaam Oosterhout Markt op 14 oktober 2023


De Duurzaam Oosterhout Markt is meer dan zomaar een markt; het is een gemeenschap van gelijkgestemde individuen en bedrijven die klaar zijn voor een groenere toekomst. Mis deze kans niet om waardevolle inzichten en producten te ontdekken die je kunnen helpen op je pad naar een duurzamer leven. We hopen je daar te zien!

Ben je erbij op 14 oktober? Bezoek dan zeker de stand van Pebble Zonnepanelen. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!


Meer informatie over de Duurzam Oosterhout Markt lees je hier!


Was dit artikel nuttig?