Stappenplan subsidie zonnepanelen Doornbos-Linie en Hoge Vucht Breda


De gemeente Breda biedt een aantrekkelijke subsidie voor het installeren van zonnepanelen in de wijken Doornbos-Linie en Hoge Vucht. Deze subsidie maakt het gemakkelijker dan ooit om groene energie te omarmen en de overstap naar duurzaam wonen te maken.


Meer informatie over de subsidie


Stappenplan: Subsidie Aanvragen en Zonnepanelen 

Installeren met Pebble Zonnepanelen

Bij Pebble Zonnepanelen begrijpen we dat het proces van het aanvragen van subsidie en het installeren van zonnepanelen misschien nieuw voor je is. Daarom hebben we een eenvoudig stappenplan voor je opgesteld, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. We staan altijd klaar om je te begeleiden bij elke stap van het proces.


Stap 1: Vrijblijvend Adviesgesprek

Neem contact met ons op om een vrijblijvend adviesgesprek te plannen. Onze experts komen bij je langs om je woning te bekijken, je energiebehoeften te bespreken en alle mogelijkheden voor zonnepanelen te verkennen. We zullen je adviseren over de beste oplossing voor jouw situatie.


Plan het adviesgesprek hier in!


Stap 2: Offerte en Pre-Energielabel

Na ons gesprek ontvang je een offerte op maat voor de installatie van zonnepanelen. Deze offerte is op naam van de eigenaar en wordt door ons en jou ondertekend. Ook heb je een pre-energielabel nodig, dat aangeeft welk energielabel je woning zal hebben na de installatie van de zonnepanelen.


Meer informatie over het aanvragen van een energielabel lees je hier


Stap 3: Verzamel Documenten

Verzamel de nodige documenten, waaronder:

  • Getekende offerte voor de zonnepaneleninstallatie.

  • Kopie van het pre-energielabel.

  • Kopie van bankafschrift of foto van bankpas met naam en rekeningnummer.


Stap 4: Aanvraag Subsidie

Dien de subsidieaanvraag in bij de gemeente Breda. We zullen je helpen bij het invullen van alle benodigde formulieren en zorgen ervoor dat alles correct is ingevuld.


Aanvragen kan via deze link


Stap 5: Installatie Zonnepanelen

Na goedkeuring van de subsidieaanvraag, plannen we de installatie van de zonnepanelen. Onze professionele installateurs zorgen voor een vlotte en veilige installatie.


Stap 6: Verantwoording Subsidie

Na voltooiing van de werkzaamheden dien je een verantwoording in bij de gemeente Breda. Als de verantwoording wordt goedgekeurd, ontvang je het resterende deel van de subsidie.


Stap 7: Geniet van Duurzame Energie!

Nu kun je genieten van de voordelen van je gloednieuwe zonnepanelen en de lagere energierekening die ze met zich meebrengen.


We staan gedurende het hele proces aan je zijde, om je te helpen bij elke stap en eventuele vragen te beantwoorden. Samen maken we de weg naar duurzame energie makkelijk en lonend. Neem vandaag nog contact op om je reis naar groene energie te starten!


Was dit artikel nuttig?