16 MAX6 435Wp panelen in Dorst

Combinatie van panelen op een hellend en op een plat dak.

Hellend en plat dakOnlangs hebben we weer een project afgerond in Dorst waar we trots op zijn. Met 16 MAX6 435Wp panelen en Enphase micro-omvormers hebben we een mooi systeem geïnstalleerd. 


Wat dit project echt bijzonder maakt, is de combinatie van panelen op het hellende dak en het platte dak. Hierdoor konden we het maximale rendement behalen. Daarnaast hebben we een Metered Envoy met meetspoelen toegevoegd, zodat onze klant niet alleen de opbrengst van de zonnepanelen kan bijhouden, maar ook zijn energieverbruik kan monitoren. 
 

Meterkast


Voor deze installatie hebben we nauw samengewerkt met Installatietechniek Maat om de groepenkast volledig te vervangen, zodat alles perfect integreert. 


We zijn blij met het resultaat en kijken uit naar meer projecten waarbij we praktische oplossingen kunnen bieden voor duurzame energiebehoeften.

 


Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Wil je in gesprek over de mogelijkheden van zonnepanelen op jouw woning of bedrijfspand? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan om de mogelijkheden te bespreken. Van tevoren nog vragen? Stel ze gerust via het contactformulier.