22 SunPower P6 410Wp panelen in Etten-Leur

Optimale benutting van het dak en voorbereid op de toekomst


Optimale benutting van het dak

Bij dit project koos de klant ervoor om zijn dak maximaal te benutten, met het oog op de toekomstige behoeften zoals airco's en een elektrische auto. 

Met 22 SunPower P6 410Wp panelen, elk voorzien van geïntegreerde Enphase micro-omvormers, hebben we een installatie gecreëerd die niet alleen het huidige energieverbruik dekt, maar ook toekomstige uitbreidingen mogelijk maakt. Een slimme keuze voor duurzame energieopwekking.


De installatie heeft wat langer op zich moeten laten wachten. Bij inspectie bleek namelijk dat de onderzijde van het dak in slechte staat verkeerde. De klant heeft dit vakkundig laten repareren, waarna wij een prachtige installatie hebben kunnen realiseren.


Om de klant volledig voor te bereiden op de toekomst, hebben we Envoy-S Metered met meetspoelen toegevoegd. Hiermee is het systeem klaar voor eventuele uitbreidingen, zoals de integratie van batterijen. Dat noemen we pas echt anticiperen!

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Wil je in gesprek over de mogelijkheden van zonnepanelen op jouw woning of bedrijfspand? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan om de mogelijkheden te bespreken. Van tevoren nog vragen? Stel ze gerust via het contactformulier.