20 zonnepanelen met micro-omvormers in Prinsenbeek


Zonnepanelen installatie in de tuin





Deze familie uit Prinsenbeek benaderde ons met een bijzondere vraag. Het bijzondere zat niet in de plaatsing van de panelen in de tuin. Pebble maakt wel vaker een veldopstelling. Nee, het bijzondere was dat de klant reeds alles zelf had gekocht: 20 panelen en de bijbehorende producten van Enphase. Degene waar zij de producten had gekocht deed alleen geen installaties…

Wij hebben daar een opname gedaan en de klant liet zien waar in de tuin de panelen moesten komen. Pebble rekende uit wat gezien de afstand en het vermogen van de panelen nodig was qua kabel. En verder werd de benodigde oppervlakte berekend voor het plaatsen van de twee velden, gebaseerd op het frame type Solar Construct van Blubase.

Een hovenier zou de benodigde oppervlakte egaliseren. Pebble leverde de benodigde 70 meter grondkabel (4 x 6mm2) vooruit, zodat de hovenier deze meteen kon ingraven. In juni 2024 was de hovenier klaar en later die maand heeft Pebble deze installatie gedaan.

Pebble doet ook dit soort projecten.

Heb jij een bijzondere vraag en zoek je een installateur van zonnepanelen die met je meedenkt? Bel dan Pebble. Wij staan open voor elke vraag op het gebied van zonnepanelen.

 

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Wil je in gesprek over de mogelijkheden van zonnepanelen op jouw woning of bedrijfspand? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan om de mogelijkheden te bespreken. Van tevoren nog vragen? Stel ze gerust via het contactformulier.