56 zonnepanelen in een veldopstelling in Ulvenhout


Zonnepanelen in een veldopstelling


We hebben in Ulvenhout een veldopstelling van 56 zonnepanelen geplaatst. Het gaat om SunPower P7 COM 555 Wp panelen, gecombineerd met Enphase IQ8AC micro-omvormers. De installatie is alvast voorbereid op de toekomst, zodat er later eenvoudig batterijen aan toegevoegd kunnen worden. De panelen zijn gemonteerd op een oost-west opstelling van Avasco.


 

Wat is een veldopstelling?


Een veldopstelling voor zonnepanelen lijkt op zonnepanelen opstelling op een plat dak, maar dan op de grond. Deze aanpak gebruiken we wanneer een dakinstallatie niet mogelijk of handig is, bijvoorbeeld omdat het gebouw een rieten dak heeft. Bij dit project in Ulvenhout was dat het geval, dus kozen we voor een veldopstelling. 

 

Waarom een veldopstelling van zonnepanelen?


Een veldopstelling biedt praktische voordelen:


  • We kunnen de panelen precies zo neerzetten dat ze het maximale aantal zonuren pakken.
  • Er is vaak meer ruimte beschikbaar dan op een dak, waardoor we meer panelen kunnen plaatsen.
  • Het systeem kan eenvoudig worden uitgebreid met batterijen, mocht dat later gewenst zijn.

Veldopstelling zonnepanelen in Ulvenhout


Deze veldopstelling in Ulvenhout is een efficiënte oplossing voor de situatie ter plaatse. De panelen leveren betrouwbare zonne-energie zonder dat het rieten dak van de gebouwen aangepast hoeft te worden. Met deze installatie zijn de eigenaren klaar voor de toekomst.


Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan! 

Wil je in gesprek over de mogelijkheden van zonnepanelen op jouw woning of bedrijfspand? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan om de mogelijkheden te bespreken. Van tevoren nog vragen? Stel ze gerust via het contactformulier.  

​​Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan​