12 SunPower P7 panelen geïnstalleerd in Zevenbergen

SunPower P7-455-BLK panelen met Enphase IQ8AC micro-omvormers


Zonnepanelen in Zevenbergen


In Zevenbergen hebben we een zonnepanelensysteem geïnstalleerd. Het systeem bestaat uit 12 SunPower P7-455-BLK panelen, die er niet alleen mooi uit zien met hun volledig zwarte design, maar ook een vermogen van 445 Wp per paneel leveren. Deze panelen komen met een fabrieksgarantie van 30 jaar, en zorgen voor betrouwbaar- en duurzaamheid.


Voor de omvormers hebben we gekozen voor Enphase IQ8AC micro-omvormers. Deze micro-omvormers optimaliseren de prestaties van elk paneel afzonderlijk, met een efficiëntie van 97,5% – de hoogste binnen de EU. Dit zorgt ervoor dat elk paneel altijd op zijn best presteert, ongeacht de omstandigheden.

Het systeem is daarnaast voorbereid op de toekomst; het kan eenvoudig worden uitgebreid met batterijen voor opslag van overtollige energie. De panelen zijn geïnstalleerd op een plat dak met een stevige onderconstructie van SolarConstruct.

De verwachte jaarlijkse opbrengst van dit systeem ligt rond de 4500 kWh, wat neerkomt op een jaarlijkse CO2-reductie van 1044 kg. 


Met deze installatie in Zevenbergen dragen we bij aan een duurzamere toekomst en helpen we onze klant aanzienlijk te besparen op hun energiekosten.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan! 

Wil je in gesprek over de mogelijkheden van zonnepanelen op jouw woning of bedrijfspand? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan om de mogelijkheden te bespreken. Van tevoren nog vragen? Stel ze gerust via het contactformulier.  

​​Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan​