Zonnepanelen installatie in Roosendaal

14 x SunPower P6-AC-410Wp met Enphase IQ8MC micro-omvormers

14 SunPower P6 zonnepanelen in Roosendaal


In juli 2024 hebben we in Roosendaal een zonnepanelensysteem geïnstalleerd. Het gaat om 14 SunPower P6-AC-410Wp zonnepanelen, die zijn uitgerust met Enphase IQ8MC micro-omvormers. Deze panelen zijn krachtig en het systeem is klaar voor eventuele uitbreidingen in de toekomst, zoals het toevoegen van batterijen.

De bewoners in Roosendaal hebben een gemiddeld jaarverbruik van 4000 kWh en wilden dit volledig dekken met zonnepanelen. Met deze installatie verwachten we dat er jaarlijks ongeveer 4900 kWh opgewekt wordt, wat genoeg is om in hun energiebehoefte te voorzien.

De panelen zijn verdeeld over twee dakvlakken, met 10 panelen aan de achterkant van het huis en 4 aan de voorkant. Deze opstelling zorgt ervoor dat de energieopbrengst beter verspreid is over de dag, in plaats van dat alle panelen op één plek liggen. Zo halen de bewoners het maximale uit hun installatie.

Met deze zonnepanelen in Roosendaal helpen we de klant niet alleen hun energierekening te verlagen, maar ook een stap te zetten richting een duurzamere toekomst.


Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan! 

Wil je in gesprek over de mogelijkheden van zonnepanelen op jouw woning of bedrijfspand? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan om de mogelijkheden te bespreken. Van tevoren nog vragen? Stel ze gerust via het contactformulier.  

​​Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan​