18 zonnepanelen in Blaricum

Zonnepanelen op een dak in Blaricum


In Blaricum hebben we op een woning met platte daken een zonnepanelensysteem geïnstalleerd. Het gaat om 18 SunPower P7-550 COM zonnepanelen, uitgerust met Enphase IQ8AC micro-omvormers.

Omdat de woning rieten daken heeft, die minder geschikt zijn voor zonnepanelen, hebben we gekozen voor een opstelling op de platte daken. De zonnepanelen zijn geplaatst op een schansconstructie, waardoor we het beschikbare dakoppervlak maximaal hebben kunnen benutten. Ondanks dat het verbruik van de woning hoger ligt, hebben we met deze opstelling het maximale aantal panelen kunnen plaatsen.

Deze installatie helpt de bewoners van Blaricum om een deel van hun energiekosten te drukken en draagt bij aan een duurzame oplossing, binnen de mogelijkheden die het dak van hun woning biedt.

 

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan! 

Wil je in gesprek over de mogelijkheden van zonnepanelen op jouw woning of bedrijfspand? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan om de mogelijkheden te bespreken. Van tevoren nog vragen? Stel ze gerust via het contactformulier.  

​​Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan​