Zonnepanelen plaatsen in Breda

13 x SunPower P7-455 met Enphase IQ8A micro-omvormers

Zonnepanelen in de Ypelaar, Breda Zuid-Oost


In de wijk Ypelaar in Breda Zuid-Oost hebben we een zonnepanelensysteem geïnstalleerd. Het systeem bestaat uit 13 SunPower P7-455Wp zonnepanelen, gecombineerd met Enphase IQ8AC micro-omvormers. Deze panelen zijn niet alleen efficiënt, maar het systeem is ook voorbereid op de toevoeging van batterijen in de toekomst.


De installatie in Breda is een combinatie van panelen die op verschillende manieren zijn geplaatst. Een deel van de panelen ligt in landscape opstelling op het platte dak, ondersteund door een frame van SolarConstruct. De andere panelen zijn in portrait opstelling geplaatst, met gebruik van een Avasco constructie.


Het huishouden heeft een jaarlijks energieverbruik van ongeveer 3000 kWh. Met de installatie van deze 13 zonnepanelen wordt verwacht dat er jaarlijks zo'n 4877 kWh aan zonne-energie opgewekt wordt. Hiermee kunnen de bewoners niet alleen hun energieverbruik dekken, maar ook hun energierekening aanzienlijk verlagen.


Deze installatie in Breda helpt de bewoners om op een duurzame manier in hun energiebehoefte te voorzien en biedt hen de mogelijkheid om in de toekomst verder te investeren in energieopslag.

 

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan! 

Wil je in gesprek over de mogelijkheden van zonnepanelen op jouw woning of bedrijfspand? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan om de mogelijkheden te bespreken. Van tevoren nog vragen? Stel ze gerust via het contactformulier.  

​​Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan​