Zakelijke zonnepanelen op bedrijfspand in Dordrecht

Zonnepanelen op bedrijfspand in Dordrecht


In Dordrecht hebben we een zonnepanelensysteem geïnstalleerd op een bedrijfspand. Het systeem bestaat uit 47 SunPower P7-545Wp commerciële zonnepanelen, uitgerust met Enphase IQ8HC micro-omvormers. Dit systeem is voorbereid op de toekomst, waarbij de toevoeging van batterijen mogelijk is dankzij de installatie van een Metered Envoy.

De zonnepanelen zijn geplaatst op een plat dak, waarbij gebruik is gemaakt van een stevige constructie van Solar Construct. Om de veiligheid tijdens de installatie te waarborgen, hebben we gewerkt met een steiger. De oude panelen en andere materialen zijn zorgvuldig van het dak gehaald met behulp van een ladderlift. Voor het zware hijswerk hebben we samengewerkt met GePa, een betrouwbare installateur uit Bergen op Zoom waar we vaker mee samenwerken. De benodigde materialen zijn met een hijskraan op het dak geplaatst.

Dit project in Dordrecht is een goed voorbeeld van hoe we bij Pebble Zonnepanelen samenwerken met andere specialisten om een kwalitatief hoogwaardige en veilige installatie te realiseren. Met deze installatie kan het bedrijf in Dordrecht rekenen op een betrouwbare en duurzame energievoorziening voor de komende jaren.


Referenties van Pebble Zonnepanelen

Your Dynamic Snippet will be displayed here... This message is displayed because you did not provided both a filter and a template to use.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan! 

Wil je in gesprek over de mogelijkheden van zonnepanelen op jouw woning of bedrijfspand? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan om de mogelijkheden te bespreken. Van tevoren nog vragen? Stel ze gerust via het contactformulier.  

​​Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan​