Zonnepanelen plaatsen in Ridderkerk

Zonnepanelen op bedrijfspand in Ridderkerk


In Ridderkerk hebben we zonnepanelen geplaatst op een groot plat dak van een bedrijfspand. Voordat we begonnen, heeft de eigenaar ervoor gekozen om de dakbedekking te vernieuwen. Ze hebben gekozen voor een wit bitumen dak, wat perfect past bij de SunPower P7 commerciële zonnepanelen van 550 Wp die we hebben geïnstalleerd. Deze zonnepanelen zijn namelijk van het glas-glas type en werken bi-facial, wat betekent dat ze niet alleen energie opwekken via de voorkant, maar ook via de achterkant door de reflectie van het witte dak. Hierdoor halen we net wat meer rendement uit het systeem. 

De panelen zijn geplaatst in een oost-westopstelling met een frame van Avasco. Omdat het dak niet heel veel extra gewicht kon dragen, hebben we de frames vastgezet met dakankers. Zo blijft alles stevig op zijn plek zonder het dak te zwaar te belasten.

Met deze installatie in Ridderkerk heeft het bedrijfspand nu een slim en efficiënt zonnepanelensysteem dat goed gebruik maakt van de beschikbare technologie en ruimte.

Referenties van Pebble Zonnepanelen

Your Dynamic Snippet will be displayed here... This message is displayed because you did not provided both a filter and a template to use.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan! 

Wil je in gesprek over de mogelijkheden van zonnepanelen op jouw woning of bedrijfspand? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan om de mogelijkheden te bespreken. Van tevoren nog vragen? Stel ze gerust via het contactformulier.  

​​Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan​