Peblar laadpaal in Breda


Peblar Laadpaal in Breda laten installeren





In juli 2024 hebben we in Breda de tweede Peblar laadpaal geïnstalleerd. De klant, die al geruime tijd zonnepanelen op zijn woning heeft, besloot na de aanschaf van een elektrische auto om een laadpaal te laten installeren. De keuze viel op de Peblar laadpaal, die perfect aansluit bij hun duurzame energieoplossingen.

Met deze installatie kan de klant nu zijn elektrische auto opladen, waarbij het systeem is ingesteld om zoveel mogelijk gebruik te maken van de zonne-energie die de zonnepanelen opwekken. Dit zorgt niet alleen voor efficiënt laden, maar ook voor een verdere verlaging van de energiekosten en een nog kleinere ecologische voetafdruk. De Peblar laadpaal biedt daarnaast gebruiksvriendelijke functies en is voorbereid op toekomstige uitbreidingen, mocht dat nodig zijn.

Met deze laadpaal in Breda maken we elektrisch rijden nog duurzamer.

 

Referenties van Pebble Zonnepanelen

Your Dynamic Snippet will be displayed here... This message is displayed because you did not provided both a filter and a template to use.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan! 

Wil je in gesprek over de mogelijkheden van een laadpaal voor jouw woning of bedrijfspand? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan om de mogelijkheden te bespreken. Van tevoren nog vragen? Stel ze gerust via het contactformulier.  

​​Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan​