Enphase batterij met Envoy in Chaam


Enphase IQ Battery 10T in Chaam 


In Chaam heeft Pebble Zonnepanelen een Enphase IQ Battery 10T geïnstalleerd, samen met een Envoy. Dit systeem bestaat uit drie IQ Battery 3T-opslageenheden, met een totale capaciteit van 10,5 kWh. Klinkt misschien wat technisch, maar het komt erop neer dat je genoeg energie kunt opslaan om je woning een flinke tijd van stroom te voorzien. De twaalf ingebouwde micro-omvormers zorgen ervoor dat die opgeslagen energie op een efficiënte manier wordt omgezet naar stroom voor in huis.

Wat maakt deze installatie bijzonder? De batterijen zijn van het type lithium-ijzerfosfaat (LFP), wat betekent dat ze stabiel en veilig zijn, en ook nog eens lang meegaan. Bovendien is het systeem eenvoudig te installeren dankzij het plug-and-play ontwerp. Alles werkt volledig AC-gekoppeld, wat wil zeggen dat de batterij en je zonnepanelen naadloos samenwerken.

En het mooiste: via de mobiele app kun je het energieverbruik en de opslagcapaciteit makkelijk monitoren en beheren. Het systeem kan zelfs op afstand worden bijgewerkt met software-upgrades, zodat je altijd up-to-date bent. Met een garantie van 15 jaar weet je bovendien zeker dat je hier nog jaren profijt van hebt.

Referenties van Pebble Zonnepanelen

Your Dynamic Snippet will be displayed here... This message is displayed because you did not provided both a filter and a template to use.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan! 

Wil je in gesprek over de mogelijkheden van een batterij voor jouw woning of bedrijfspand? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan om de mogelijkheden te bespreken. Van tevoren nog vragen? Stel ze gerust via het contactformulier.  

​​Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan​