Peblar Laadpaal in Waterdonken in Breda


Peblar laadpaal in waterdonk Breda


In de wijk Waterdonken in Breda heeft Pebble Zonnepanelen een nieuwe Peblar laadpaal geïnstalleerd. Deze laadpaal is ontworpen voor efficiënt en betrouwbaar opladen van elektrische voertuigen, perfect voor iedereen die thuis zijn auto wil opladen.


De installatie verliep volgens planning en de laadpaal was snel klaar voor gebruik. De Peblar laadpaal zorgt voor een stabiele en snelle laadsnelheid, zodat je auto altijd op tijd weer klaar is voor gebruik.


De klant kan nu eenvoudig en comfortabel zijn auto opladen vanaf de eigen oprit. Hiermee is het niet alleen makkelijker om op te laden, maar wordt er ook een stap gezet richting een duurzamer huis.

Waarom kiezen voor een Peblar laadpaal?


Een Peblar laadpaal is niet zomaar een laadpaal. Het is een Nederlands product, volledig ontworpen en geproduceerd in Nederland. Je kiest dus voor kwaliteit van eigen bodem. Het strakke design past bij elke woning en zorgt ervoor dat de laadpaal niet alleen functioneel is, maar er ook nog eens netjes uitziet.

Referenties van Pebble Zonnepanelen

Your Dynamic Snippet will be displayed here... This message is displayed because you did not provided both a filter and a template to use.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan! 

Wil je in gesprek over de mogelijkheden van zonnepanelen op jouw woning of bedrijfspand? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan om de mogelijkheden te bespreken. Van tevoren nog vragen? Stel ze gerust via het contactformulier.  

​​Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan​