8 SunPower zonnepanelen in Oosterhout

 Zonnepanelen in Oosterhout 





Pebble Zonnepanelen heeft in Oosterhout weer een mooi project opgeleverd. Deze keer gaat het om 8 SunPower P6 panelen van 410 wattpiek, geïnstalleerd op een hellend dak. De panelen zijn uitgerust met de IQ8MC micro-omvormers, die zorgen voor de omzetting van zonnestralen naar bruikbare energie. 

We verwachten dat deze zonnepanelen jaarlijks ongeveer 2950 kWh zullen opwekken. Dat betekent een lagere energierekening en een flinke stap in de richting van een duurzamere woning. Het systeem is bovendien ‘metered’ uitgevoerd, wat betekent dat het helemaal klaar is voor toekomstige uitbreidingen, zoals de toevoeging van een thuisbatterij of een laadpaal. Wel zo handig als je nóg meer uit je zonnepanelen wilt halen!


De constructie waar de zonnepanelen op geïnstalleerd zijn? Die hebben we gedaan met materialen van Solar Construct. Dat betekent degelijkheid en stabiliteit, zodat de panelen blijven liggen, hoe hard de wind ook waait. Kortom, een installatie waar je op kunt vertrouwen. 


Referenties van Pebble Zonnepanelen

Your Dynamic Snippet will be displayed here... This message is displayed because you did not provided both a filter and a template to use.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan! 

Wil je in gesprek over de mogelijkheden van zonnepanelen op jouw woning of bedrijfspand? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan om de mogelijkheden te bespreken. Van tevoren nog vragen? Stel ze gerust via het contactformulier.  

​​Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan​