Voordelige zonnepanelen door collectiviteitskorting

Heb je wel eens gehoord van collectiviteitskorting bij de ​aanschaf van zonnepanelen? Bij Pebble Zonnepanelen bieden we deze aantrekkelijke optie aan, waardoor je samen met anderen zonne-energie nóg voordeliger in huis haalt. In dit blogartikel ontdek je hoe collectiviteitskorting werkt en wat de voordelen zijn.

twee zonnepaneleninstallaties van buren die samen collectief zonnepanelen hebben aangeschaft bij Pebble Zonnepanelen

1. Wat is collectiviteitskorting?

Collectiviteitskorting is een korting die je krijgt wanneer je samen met een groep (bijvoorbeeld buurtbewoners, leden van een vereniging of collega's) zonnepanelen aanschaft. Door in groepsverband te kopen, kunnen we bij Pebble Zonnepanelen grotere bestellingen plaatsen en hebben we minder reistijd, wat leidt tot lagere prijzen. 


2. De voordelen van collectief inkopen

De belangrijkste voordelen van collectief inkopen zijn de lagere kosten en het gemak. Doordat je samen inkoopt, dalen de prijzen. Bovendien regelen wij bij Pebble Zonnepanelen het hele proces: van advies en aankoop tot installatie. Dit bespaart je veel tijd en moeite. 


3. Hoe werkt het in de praktijk?

Om gebruik te maken van collectiviteitskorting, vorm je een groep met geïnteresseerden. Dit kan spontaan binnen een buurt of via georganiseerde initiatieven. Vervolgens neem je contact met ons op en maken we een plan. Vaak wordt er een informatie bijeenkomst georganiseerd. Vervolgens kunnen geïnteresseerden zich inschrijven. Omdat niet elke situatie gelijk is zullen we vervolgens bij alle geïnteresseerden langs gaan om een aanbod te maken wat past bij de individuele wensen en mogelijkheden. De offerte die hier uit komt houdt uiteraard rekening met de collectiviteitskorting.


4. Installatie en service

Ook bij collectieve aankopen zorgen we voor een professionele installatie en uitstekende service. Elke deelnemer krijgt dezelfde kwalitatieve behandeling, ongeacht de grootte van de bestelling. Ons team van experts zorgt ervoor dat elk zonnepanelen systeem optimaal presteert.


5. Een duurzame keuze voor de gemeenschap

Naast het financiële voordeel draagt collectief inkopen ook bij aan de verduurzaming van de gemeenschap. Samen investeren in zonne-energie stimuleert niet alleen duurzame ontwikkeling, maar versterkt ook de banden binnen de gemeenschap.

Collectiviteitskorting bij zonnepanelen is een slimme keuze voor iedereen die kosten wil besparen en tegelijkertijd een positieve impact wil hebben op het milieu. Bij Pebble Zonnepanelen staan we klaar om je te helpen bij het realiseren van deze duurzame en voordelige stap. Samen maken we de overstap naar zonne-energie toegankelijker en leuker!


Neem contact op met Pebble Zonnepanelen

Bekijk de referenties


Was dit artikel nuttig?