Toekomstbestendig met SunPower Reserve

Bij Pebble Zonnepanelen, trotse ​SunPower Elite Partner, zijn we enthousiast om je kennis te laten maken met de nieuwste innovatie van SunPower: de SunPower Reserve. Deze thuisbatterij is niet alleen een slimme investering voor nu, maar bereidt je ook voor op een duurzame toekomst. Laten we kijken hoe de SunPower Reserve jouw energiebeheer kan verbeteren.

Sunpower Reserve thuisbatterij bij Pebble Zonnepanelen

Voorbereid op veranderingen in de salderingsregeling

Hoewel de huidige salderingsregeling voordelig is, is het slim om vooruit te denken. Met de SunPower Reserve investeer je in energieonafhankelijkheid, waardoor je minder afhankelijk bent van externe energieleveranciers en prijsschommelingen. Dit wordt vooral relevant als de salderingsregeling in de toekomst verandert.


Optimaal gebruik van je dynamische energiecontract

Heb je een dynamisch energiecontract? Dan is de SunPower Reserve een echte gamechanger. Je slaat energie op wanneer deze goedkoop is en gebruikt het op de momenten dat de prijzen hoger liggen. Zo maximaliseer je jouw besparingen en haal je meer rendement uit je zonnepanelen.


Altijd energie, zelfs tijdens stroomuitval

Een groot voordeel van de SunPower Reserve is de betrouwbaarheid tijdens stroomuitval. Terwijl de buurt misschien in het donker zit, blijft jouw huis verlicht en functioneel. Dit biedt niet alleen financiële voordelen, maar zorgt ook voor gemoedsrust in noodsituaties.


De rol van de SunPower One-app

Het hart van de SunPower Reserve is de SunPower One-app. Deze app geeft je volledige controle over je energiegebruik en -opslag. Je kunt real-time je energiebesparingen en -verbruik monitoren, en persoonlijke doelen stellen om zowel geld als CO₂ te besparen.


Duurzaamheid en betrouwbaarheid

De SunPower Reserve blinkt uit in duurzaamheid en heeft een lange levensduur dankzij zijn geavanceerde batterijchemie. Dit betekent minder zorgen over vervanging en onderhoud, en meer focus op het genieten van schone energie.


Onafhankelijk van het net

Met de SunPower Reserve ben je niet alleen duurzaam bezig, maar bescherm je jouw huis ook tegen onvoorziene stroomstoringen. De batterij springt automatisch aan bij uitval, vaak zonder dat je het merkt. Dit maakt de overstap naar een off-grid leven eenvoudiger en geeft je volledige controle over je huisenergie. 

De SunPower Reserve, aangeboden door Pebble Zonnepanelen, is meer dan een thuisbatterij. Het is een slimme stap naar een zelfvoorzienende toekomst, waarbij je niet alleen geld en energie bespaart, maar ook bijdraagt aan een duurzamere wereld. Bereid je voor op de toekomst en omarm de voordelen van deze geavanceerde thuisbatterij.


Neem contact op

Bekijk de referenties van Pebble Zonnepanelen


Was dit artikel nuttig?