Maak kennis met bedrijfsleider Kevin

Ontmoet het team van Pebble Zonnepanelen

Kevin, bedrijfsleider Pebble Zonnepanelen


Als bedrijfsleider bij Pebble Zonnepanelen, speelt Kevin een belangrijke rol in het coördineren van verschillende dagelijkse operaties. Met zijn organisatorische vaardigheden en besluitvaardigheid zorgt hij ervoor dat het team efficiënt werkt en hoogwaardige installaties levert.


Wat Kevin het meest motiveert in zijn werk bij Pebble Zonnepanelen is het vermogen van het team om prachtige installaties op te leveren. Het is de voldoening van het zien van het eindresultaat en de positieve impact op het milieu die hem elke dag weer inspireert.


Een van de meest opmerkelijke projecten waar Kevin aan heeft gewerkt, is het WillemsenSport-project. De omvang van dit project bracht uitdagingen met zich mee, maar het was juist deze uitdaging die het zo speciaal maakte. Kevin en zijn team moesten alles gestroomlijnd laten verlopen, wat een test was van hun vaardigheden en teamwork.
Kevin Kayen bedrijfsleider van Pebble Zonnepanelen


"Wat Pebble Zonnepanelen onderscheidt, is de persoonlijke benadering en het streven naar kwaliteit. Het team streeft ernaar om met elke klant een mooi geheel te creëren, met behulp van hoogwaardige producten zoals SunPower, Enphase en Solar Edge."


Sinds hij in 2014 bij Pebble begon, heeft Kevin een indrukwekkende groei doorgemaakt. Van planning en inkoop tot verkoop buitendienst en uiteindelijk bedrijfsleider, elke stap bracht nieuwe uitdagingen en leermomenten met zich mee. Zijn communicatieve vaardigheden, zelfkennis, delegeren en leiderschap zijn sterk ontwikkeld.


Kevin's rol draagt bij aan het streven naar duurzaamheid door het aanbieden van hoogwaardige producten met lange garanties en levensduren. Daarnaast zorgt hij ervoor dat de monteurs zo efficiënt mogelijk worden ingezet op de projecten en dat het bedrijf vooruit blijft kijken naar nieuwe mogelijkheden in de zonne-energiebranche.


Wat Kevin het leukst vindt aan het werken in de zonne-energiebranche is de dynamiek. Elke dag leer je weer iets nieuws en de markt is constant in beweging, met veel innovatieve ontwikkelingen. Een uitdaging die Kevin heeft overwonnen tijdens zijn werk bij Pebble Zonnepanelen is het bewaren van rust voor zichzelf, zodat hij anderen verder kan helpen.


De bedrijfscultuur bij Pebble Zonnepanelen omschrijft Kevin als een grote familie, waarin iedereen een belangrijk onderdeel is.


Een leuk weetje over Kevin is dat hij een open boek is, wat waarschijnlijk bijdraagt aan zijn effectieve communicatie en samenwerking binnen het team van Pebble Zonnepanelen.


Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Wil je in gesprek over de mogelijkheden van zonnepanelen op jouw woning of bedrijfspand? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan om de mogelijkheden te bespreken. Van tevoren nog vragen? Stel ze gerust via het contactformulier. 


Was dit artikel nuttig?