Kom naar de open dagen van Pebble Zonnepanelen!

Bij Pebble Zonnepanelen vieren we dit jaar een bijzondere mijlpaal: ons 10-jarig jubileum! Sinds 2014 hebben we 3.000 installaties aangelegd en 94,7% van onze klanten is tevreden over de installatie en wat de zonnepanelen opbrengen. Daar zijn we trots op. Ter ere van deze gelegenheid nodigen we je van harte uit om deel te nemen aan onze open dagen. Dit is de perfecte kans om meer te leren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zonne-energie, ons bedrijf beter te leren kennen en te genieten van een hapje en een drankje.


Onze open dagen vinden plaats op:Donderdag 27 juni van 16.00 tot 20.00 uur

Vrijdag 28 juni van 16.00 tot 20.00 uur

Zaterdag 29 juni van 12.00 tot 18.00 uur


Je bent van harte welkom in onze loods op het volgende adres:

Spinveld 4, BredaWat kun je verwachten?


Tijdens de open dagen bieden we je een kijkje achter de schermen van Pebble Zonnepanelen. We hebben de nieuwste producten van SolarEdge en Enphase voor je klaarstaan. Onze experts staan klaar om je alles te vertellen over deze innovaties en hoe ze jouw zonne-energie-installatie kunnen optimaliseren. Daarnaast presenteren we de nieuwste panelen van SunPower, die bekend staan om hun hoge efficiëntie en betrouwbaarheid. We laten je zien hoe je met slim energiemanagement en de juiste accu-oplossingen je opbrengst verder kunt verhogen.


Waarom mag je dit niet missen?


  • Innovaties: Ontdek de nieuwste technologieën op het gebied van zonne-energie.
  • Advies: Krijg persoonlijk advies van onze experts over jouw specifieke situatie.
  • Netwerken: Ontmoet andere klanten en geïnteresseerden in duurzame energie.
  • Gezelligheid: Geniet van een hapje en een drankje terwijl we terugblikken op 10 succesvolle jaren en vooruitkijken naar de toekomst.


Aanmelden


Wil je erbij zijn? Laat ons dan weten wanneer je komt. Aanmelden kan eenvoudig hieronder: 

Je dynamische snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.


Heb je specifieke vragen of onderwerpen die je wilt bespreken tijdens de open dagen? Laat het ons weten in je aanmelding of neem contact met ons op via info@pebblezonnepanelen.nl


We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen ons 10-jarig jubileum te vieren!

Was dit artikel nuttig?