10 SunPower zonnepanelen in Hoogerheide

Zonnepanelen in Hoogerheide





Pebble Zonnepanelen heeft recent een installatie van 10 SunPower zonnepanelen afgerond op een hellend dak in Hoogerheide.


Voor dit project is gekozen voor de SunPower P6-410-BLK-AC panelen. Deze panelen staan bekend om hun hoge rendement en betrouwbaarheid. Om ervoor te zorgen dat de installatie de maximale opbrengst behaalt, zijn de panelen uitgerust met Enphase IQ8MC micro-omvormers. Deze omvormers zorgen voor een optimale energieconversie, zelfs wanneer de lichtomstandigheden niet ideaal zijn.


De geschatte jaarlijkse opbrengst van de installatie is 3724 kWh. Hiermee kan de bewoner flink besparen op de energierekening en tegelijkertijd een stap zetten richting een duurzamere toekomst.


 

Referenties van Pebble Zonnepanelen

Your Dynamic Snippet will be displayed here... This message is displayed because you did not provided both a filter and a template to use.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan! 

Wil je in gesprek over de mogelijkheden van zonnepanelen op jouw woning of bedrijfspand? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan om de mogelijkheden te bespreken. Van tevoren nog vragen? Stel ze gerust via het contactformulier.  

​​Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan​