Maak kennis met Tim, de binnendienst van Pebble Zonnepanelen


Tim, binnendienst Pebble Zonnepanelen


Sinds februari 2024 is Tim een waardevol lid van het team van Pebble Zonnepanelen. Als binnendienstmedewerker speelt Tim een belangrijke rol binnen ons bedrijf. 


De binnendienst is verantwoordelijk voor het eerste klantcontact, het geven van informatie en advies over onze zonnepanelen, ​omvormers, ​thuisbatterijen en laadpalen, en het ondersteunen van het gehele verkoopproces. Met zijn enthousiaste houding en toewijding aan klanttevredenheid, zorgt Tim ervoor dat elke klant zich welkom en goed geïnformeerd voelt. 


Lees vooral verder als om Tim beter te leren kennen en te horen wat hem motiveert in zijn werk bij Pebble Zonnepanelen.


Wat motiveert jou het meest in je werk bij Pebble Zonnepanelen?


"Bij Pebble Zonnepanelen staat de klant centraal en doen wij alles om een zo goed en eerlijk mogelijk advies te leveren. Een klant hierin het juiste advies geven motiveert elke dag weer om te gaan werken," vertelt Tim met een glimlach. Zijn toewijding aan klanttevredenheid is duidelijk en hij streeft ernaar om elke klant de beste service te bieden.


Wat maakt het team van Pebble Zonnepanelen uniek in vergelijking met andere bedrijven?


"Het Pebble team werkt al meerdere jaren samen en is daarom een echt hecht 'vrienden' team," legt Tim uit. Dit hechte teamverband zorgt voor een harmonieuze en efficiënte werkomgeving, waar iedereen op elkaar kan rekenen en samenwerkt als een goed geoliede machine.


Welke vaardigheden heb je ontwikkeld sinds je bij Pebble Zonnepanelen bent begonnen?


Tim heeft sinds zijn start bij Pebble Zonnepanelen veel geleerd. "Het geven van goed uitgebreid kundig advies gericht op de klant is een vaardigheid die ik heb ontwikkeld,". Deze groei en ontwikkeling zijn een testament aan het ondersteunende en leerzame werkklimaat bij Pebble Zonnepanelen.


Wat vind je het leukst aan het werken in de zonne-energiebranche?


"Het helpen van mensen die graag willen verduurzamen en daarmee helpen de wereld wat groener te maken," antwoordt Tim. De zonne-energiebranche biedt niet alleen kansen om te werken met innovatieve technologieën, maar ook om een positieve impact op het milieu te maken.


Hoe zou je de bedrijfscultuur bij Pebble Zonnepanelen omschrijven?


Tim omschrijft de bedrijfscultuur als "leuk, gezellig maar vooral super serieus en netjes." Hij voegt eraan toe: "Alles is goed gedigitaliseerd waardoor alles duidelijk is." De combinatie van een plezierige sfeer en professionaliteit maakt Pebble Zonnepanelen een fantastische plek om te werken.


Tim's eerste maanden bij Pebble Zonnepanelen zijn een succes geweest, en we kijken uit naar zijn verdere groei en bijdragen aan ons team. Wil je meer weten over onze medewerkers of onze diensten? Neem gerust contact met ons op of lees meer op de ​over ons pagina!Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Wil je in gesprek over de mogelijkheden van zonnepanelen op jouw woning of bedrijfspand? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan om de mogelijkheden te bespreken. Van tevoren nog vragen? Stel ze gerust via het contactformulier. 


Was dit artikel nuttig?