De werkwijze van Pebble Zonnepanelen, vastgelegd door DBBL Media

In de opmars van duurzaam wonen zijn zonnepanelen niet meer weg te denken van vele daken. Bij Pebble Zonnepanelen snappen we dat je niet zomaar ​een paar panelen installeert. Daarom hebben we samen met DBBL Media een video gemaakt die je een eerlijk kijkje geeft in hun hele proces.
Achter de schermen bij Pebble Zonnepanelen

In de video zie je geen gelikte reclamepraatjes. Nee, gewoon de nuchtere werkwijze van Pebble Zonnepanelen. DBBL Media heeft met hun camera's alles vastgelegd. De voorbereiding, het opbouwen van de steigers, de montage van de zonnepanelen, het aansluiten van de zonnepanelen en omvormers op de meterkast en het resultaat, het staat er allemaal op en dat in nog geen 2 minuten. 


Bas van DBBL media die een video aan het opnemen is van Pebble Zonnepanelen


Opnamedag bij inloophuis Poppy's in Oosterhout


De video is opgenomen tijdens de installatie van zonnepanelen op het dak van Inloophuis Poppy's, waar we een apart artikel aan hebben gewijd. 


Dat artikel lees je hier: 

Zonnepanelen voor het goede doel - Poppy's


Wil je weten hoe het er echt aan toegaat bij Pebble Zonnepanelen? Bekijk dan gewoon de video. Geen poespas, gewoon de werkelijkheid. Natuurlijk bedanken we DBBL Media voor het vastleggen van dit alles. Het resultaat is super geworden, kwaliteit en expertise. Dat is wat je ziet in de video, en dat is wat je krijgt bij Pebble Zonnepanelen.


Bekijk de video: ​


Vraag een gratis adviesgesprek aan!

Ben je benieuwd naar de kosten van zonnepanelen op jouw woning of bedrijfspand? Neem contact op met Pebble Zonnepanelen, we komen graag bij je langs voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan


Was dit artikel nuttig?