Hoe lang gaan zonnepanelen mee?

FAQs Duurzaamheid van zonnepanelen

Vaak wordt op het internet vermeld dat de meeste bedrijven aangeven dat zonnepanelen een levensduur hebben van ongeveer 25 jaar. Het is echter van groot belang te realiseren dat er ook zonnepanelen van mindere kwaliteit op de markt zijn die beduidend minder lang meegaan, soms slechts 5 tot 10 jaar. Dit vormt een aanzienlijk risico voor investeerders en consumenten die op zoek zijn naar betrouwbare en duurzame energieoplossingen.

Pebble onderscheidt zich door een assortiment bewezen producten met een lange levensduur en gunstige garantievoorwaarden. Zo leveren zij bijvoorbeeld zonnepanelen met maar liefst 40 jaar garantie, wat aangeeft dat zij vol vertrouwen zijn in de duurzaamheid en prestaties van hun producten. Met Pebble zonnepanelen kun je er dus op vertrouwen dat je investeert in hoogwaardige panelen die aanzienlijk langer meegaan en betrouwbare energieopwekking bieden gedurende vele jaren.


Voor meer informatie lees dit artikel: Kunnen zonnepanelen gerecycled worden?

Zonnepanelen plaatsen


Was dit artikel nuttig?

Over Ons

Welkom bij Pebble Zonnepanelen. Wij zijn jouw partner voor zonnepanelen, omvormers en thuisbatterijen. Of het nu gaat om de prijs, installatie of de nieuwste ontwikkelingen, wij zorgen dat je de informatie vindt die je nodig hebt. Heb je een vraag of mis je iets? Laat het ons weten; jouw input is welkom.
Volg Ons