Kunnen zonnepanelen op een rieten dak geplaatst worden?

FAQs Installatie en Aansluiting

Rieten daken bezitten een bijzondere esthetiek en kunnen bij het plaatsen van zonnepanelen specifieke overwegingen vereisen. Hoewel het technisch haalbaar is om zonnepanelen op een rieten dak te installeren, komen er extra complexiteiten en kosten bij kijken. Voor de installatie van zonnepanelen op traditionele rieten daken is het vaak noodzakelijk om delen van het riet te verwijderen, wat de installatiekosten verhoogt en het soms onpraktisch maakt. Een alternatieve oplossing kan zijn om zonnepanelen op een ander gebouw of een andere structuur te plaatsen waar ze gemakkelijker en kosteneffectiever kunnen worden geïnstalleerd.


Pebble Zonnepanelen kan u helpen met op maat gemaakte oplossingen die rekening houden met zowel uw wensen als de specifieke kenmerken van uw woning. Neem contact op voor advies over de beste opties voor uw situatie.Was dit artikel nuttig?

Over Ons

Welkom bij Pebble Zonnepanelen. Wij zijn jouw partner voor zonnepanelen, omvormers en thuisbatterijen. Of het nu gaat om de prijs, installatie of de nieuwste ontwikkelingen, wij zorgen dat je de informatie vindt die je nodig hebt. Heb je een vraag of mis je iets? Laat het ons weten; jouw input is welkom.
Volg Ons