Hoe zorgt Pebble Zonnepanelen voor een veilige werkomgeving?

FAQs Pebble Zonnepanelen

Welke maatregelen neemt Pebble Zonnepanelen om de veiligheid te waarborgen tijdens de installatie?

Pebble Zonnepanelen hecht grote waarde aan veiligheid voor zowel de klanten als de monteurs. Hier zijn de stappen die Pebble neemt om een veilige werkomgeving te garanderen:

1. Technische opname: Ongeveer een maand voor de installatiedatum wordt er een technische opname gedaan bij de klant thuis. Tijdens deze opname wordt het dak grondig geïnspecteerd, evenals de meterkast binnen de woning. Dit zorgt ervoor dat de installatie volgens plan en veilig kan worden uitgevoerd.

2. Risicoanalyse: Tijdens de opname letten de monteurs specifiek op de hellingshoeken van het dak, de hoogte waarop gewerkt moet worden, het totale gewicht van de zonnepanelen en andere potentiële risico's die het betreden van het dak met zich meebrengen.

3. Veiligheidsequipment: De veiligheid van het betreden van het dak en het veilig omhoog brengen van materialen en gereedschappen is essentieel. Pebble Zonnepanelen gebruikt daarom de juiste veiligheidsmaterialen en -technieken.

4. Valpreventie: Er worden maatregelen genomen die valpreventie bevorderen, waarbij niet alleen de fysieke aspecten worden meegenomen, maar ook wordt gekeken naar het voorkomen van ongevallen door bijvoorbeeld losliggende kabels.

5. Meterkastinspectie: De meterkast wordt grondig geïnspecteerd om te verzekeren dat de bekabeling veilig en volgens de geldende normen wordt aangelegd.

Deze stappen zorgen ervoor dat zowel de veiligheid van de woning als die van de monteurs gewaarborgd is en dat de installatie van de zonnepanelen op een verantwoorde manier gebeurt.


Zonnepanelen plaatsen?


Was dit artikel nuttig?

Over Ons

Welkom bij Pebble Zonnepanelen. Wij zijn jouw partner voor zonnepanelen, omvormers en thuisbatterijen. Of het nu gaat om de prijs, installatie of de nieuwste ontwikkelingen, wij zorgen dat je de informatie vindt die je nodig hebt. Heb je een vraag of mis je iets? Laat het ons weten; jouw input is welkom.
Volg Ons