Van besparen naar verdienen met zonnepanelen en slimme batterijsystemen

Bij Pebble Zonnepanelen geloven we dat zonne-energie de toekomst is. Met onze geavanceerde zonnepanelen en slimme thuisbatterijsystemen kun jij niet alleen besparen op je energierekening, maar ook actief verdienen door energie op te wekken.

 

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Over ons


Wij zijn Pebble Zonnepanelen en onze missie is duidelijk: zo veel mogelijk onbenutte daken en huizen voorzien van de beste zonnepanelen en batterijsystemen en Nederland een stuk groener maken. Wij werken met de beste kwaliteit zonnepanelen, omvormers en thuisbatterijen en zijn uitgeroepen tot kampioen customer care. Meer weten over ons? Klik dan hier.


 Persoonlijk adviesgesprek

We starten met een vrijblijvend gesprek bij je thuis. Hier bespreken we je wensen en het energieverbruik, rekening houdend met eventuele toekomstige veranderingen aan je huis zoals een dakkapel of elektrisch rijden.Aanbod op maat

Gebaseerd op het adviesgesprek, maken we een offerte met producten van betrouwbare merken. Je kiest zelf wat het beste bij je situatie en budget past.Installatie

Ongeveer een maand voor de installatie voeren we een technische opname uit om verrassingen te voorkomen. Veiligheid staat voorop, dankzij onze VCA-gediplomeerde monteurs.Oplevering

Na installatie zorgen we ervoor dat alles duidelijk is over het monitoren van je nieuwe zonne-energiesysteem. We bieden producten met lange garanties, soms wel tot 40 jaar, voor jouw gemoedsrust.Voordelen van een thuisbatterij

Onafhankelijkheid

Je beschermt jezelf tegen situaties waar je geen invloed op hebt zoals oorlog en stijgende olieprijzen.

Volledig geautomatiseerd

De slimme software regelt alles voor je zonder dat je er naar om hoeft te kijken. Wil je liever zelf de regie? Dat kan natuurlijk ook.

Klaar voor de toekomst

Zodra de salderingsregeling is afgeschaft ben jij al voorbereid. 

Ook mogelijk zonder zonnepanelen

Als je dak niet geschikt is voor zonnepanelen kun je nog met een batterij toch zorgen voor een energieprijs die altijd zo laag mogelijk is.

Thuisbatterij productfoto van Enphase


Grafiek over hoe je energiesysteem automatisch slim laadt en ontlaadtHandelen op de energiemarkt


Als je een dynamisch energiecontract combineert met zonnepanelen en een thuisbatterij kun je je systeem laten handelen op de energiemarkt. Op een gemiddelde dag ziet dat er ongeveer zo uit.


Te koppelen aan steeds meer producten

zoals warmtepompen, laadpalen en zelfs huishoudelijke apparaten. Er zijn steeds meer koppelingen met apparaten die slim aangestuurd worden op momenten dat het zo gunstig mogelijk is voor jouw portemonnee. 

Waarom Pebble Zonnepanelen?

Kwaliteit

Bewezen producten met goede garanties.

Deskundig advies

InstallQ en het voldoen aan de SCOPE12 vormen onze leidraad. Wij steken daarnaast veel tijd in het bijhouden van de nieuwe technieken in onze branche.

Voor iedereen

Of je nu een particulier bent of een bedrijf hebt, wij denken mee voor een goede oplossing passend binnen jouw budget.

Ervaren bedrijf

Pebble is sinds 2014 actief op het gebied van duurzame energie en heeft al duizenden installaties aangelegd


Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Wil je in gesprek over zonnepanelen op jouw dak? Vul dan het formulier hieronder in en vraag een vrijblijvende offerte aan. Vervolgens plannen we een vrijblijvend adviesgesprek in om de mogelijkheden te bespreken. Van te voren nog vragen? Stel je vragen gerust via het ​contactformulier.