In 4 stappen naar zonnepanelen op je dak

 Ontdek de voordelen van zonnepanelen nu. Voor huiseigenaren bieden zonnepanelen een slimme manier om bij te dragen aan een duurzamere toekomst, terwijl je mogelijk ook bespaart op energiekosten. Leer alles over de voordelen van zonnepanelen, van milieuvriendelijkheid tot financiële terugverdienmogelijkheden door energieteruglevering. Ons deskundige team begeleidt je van advies tot installatie, zodat je de beste keuze maakt voor jouw woning.

​​Vraag vrijblijvend een offerte aan​ 

Over ons

Wij zijn Pebble Zonnepanelen en onze missie is duidelijk: zo veel mogelijk onbenutte daken voorzien van de beste zonnepanelen en Nederland een stuk groener maken. Wij werken met de beste kwaliteit zonnepanelen en omvormers en zijn uitgeroepen tot kampioen customer care. Meer weten over ons? Klik dan hier.

Team van Pebble Zonnepanelen met een zonnepaneel in de loods

 Persoonlijk adviesgesprek

We starten met een vrijblijvend gesprek bij je thuis. Hier bespreken we je wensen en het energieverbruik, rekening houdend met eventuele toekomstige veranderingen aan je huis zoals een dakkapel of elektrisch rijden.

Aanbod op maat

Gebaseerd op het adviesgesprek, maken we een offerte met producten van betrouwbare merken. Je kiest zelf wat het beste bij je situatie en budget past.Installatie

Ongeveer een maand voor de installatie voeren we een technische opname uit om verrassingen te voorkomen. Veiligheid staat voorop, dankzij onze VCA-gediplomeerde monteurs.Oplevering

Na installatie zorgen we ervoor dat alles duidelijk is over het monitoren van je nieuwe zonne-energiesysteem. We bieden producten met lange garanties, soms wel tot 40 jaar, voor jouw gemoedsrust.Waarom Pebble Zonnepanelen? 

Kwaliteit

Bewezen producten met goede garanties.

Deskundig advies

InstallQ en het voldoen aan de SCOPE12 vormen onze leidraad. Wij steken daarnaast veel tijd in het bijhouden van de nieuwe technieken in onze branche.

Voor iedereen

Of je particulier bent of een bedrijf hebt, wij denken mee voor een goede oplossing passend binnen jouw budget.

Ervaren bedrijf

Pebble is sinds 2014 actief op het gebied en heeft al duizenden installaties aangelegd.


Voordelen van zonnepanelen

Lagere energierekening

Met zonnepanelen op je dak wek je je eigen schone energie op, waardoor je direct bespaart op je elektriciteitsrekening.

Goed voor het milieu

Zonne-energie is een van de schoonste en meest milieuvriendelijke energiebronnen.

Onafhankelijk van energieprijzen

Zonnepanelen bieden je de optie om minder afhankelijk te zijn van schommelingen in de energiemarkt.

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan

Je dynamische snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.

Hier vind je ons:

An address must be specified for a map to be embedded