Zonnepanelen Breda

Ben je op zoek naar een ervaren partij in Breda voor jouw zonnepanelen? Dan ben je bij Pebble Zonnepanelen op de juiste plek. Wij verzorgen graag de duurzame oplossing voor jouw dak en zijn gevestigd in Breda.. Wij vinden dat het hierbij om veel meer gaat dan slechts plaatsen van de zonnepanelen. Hoe je het ook wendt of keert, de aanschaf van zonnepanelen is vaak een forse investering. Van offerte tot het uiteindelijke plaatsen van de zonnepanelen. We staan je zo goed mogelijk bij, want kwaliteit, veiligheid en professionaliteit vinden we belangrijk. 

Dus ben je op zoek naar een partij in de regio Breda die zonnepanelen plaatst? Lees dan zeker verder.

Breda zonnepanelen

Hét zonnepanelenbedrijf uit Breda

Pebble Zonnepanelen is een ervaren zonnepanelenbedrijf in Breda en we verzorgen verschillende projecten in en rondom Breda. Ook jouw project verzorgen wij graag. Of dat nu gaat om het leggen van enkele zonnepanelen of het aanleggen van een compleet zonne-energiesysteem. 


Bij onze projecten bewijzen we niet alleen onze meerwaarde door het aanbieden van kwalitatieve producten zoals ​zonnepanelen, ​omvormers, ​thuisbatterijen en ​laadpalen. Wij zorgen ervoor dat ook alles rondom het project in goede banen wordt geleid en dat je precies weet waar je aan toe bent. 

Op zoek naar zonnepanelen in of rondom Breda?

Pebble Zonnepanelen heeft zijn thuisbasis in Breda, maar ons servicegebied strekt zich uit tot Tilburg, Roosendaal, Eindhoven, en heel West-Brabant. Hoewel we in eerste instantie voorkeur hebben voor klanten binnen West-Brabant om de reiskosten betaalbaar te houden, staan we  zeker ook klaar om klanten buiten deze regio te helpen.

Klanttevredenheid is onze prioriteit. Wij zijn volledig toegewijd om je de best mogelijke zonne-energieoplossingen te bieden, aangepast aan jouw specifieke behoeften. Neem contact met ons op om jouw mogelijkheden te bespreken en ontdek hoe wij jou kunnen ondersteunen in de overstap naar een groenere en duurzamere toekomst.

Onze werkwijze

Naast de plaatsing van zonnepanelen bieden wij begeleiding bij het gehele aankoopproces. We starten altijd met een persoonlijk adviesgesprek waarin we jouw wensen, verwachtingen en verbruik bespreken. Daarna volgt een aanbod op maat. De keuze voor bijvoorbeeld het type paneel en de omvormer is volledig aan jou. Vervolgens plannen we een technische opname om te controleren of de zonnepanelenpanelen passen en dat we niet voor onvoorziene verrassingen komen te staan. Na het leggen van de panelen, laten we zien hoe je de opgewekte energie in de gaten houdt via de app.  

Zonnepanelen Breda', 'Breda zonnepanelen

Zo verzorgen we een complete dienst en vertrekken we niet voordat alles op orde en duidelijk is. Heb je vragen over onze diensten of werkwijze? Neem dan zeker contact op met ons team.

 Adviesgesprek

We starten met een vrijblijvend gesprek bij jou thuis of op de zaak. Hier bespreken we je wensen en het energieverbruik, rekening houdend met eventuele toekomstige veranderingen aan het pand zoals een nieuw dak of elektrisch rijden.

Offerte op maat

Gebaseerd op het adviesgesprek, maken we een offerte met producten van betrouwbare merken. Je kiest zelf wat het beste bij je situatie en budget past.

Installatie

Ongeveer een maand voor de installatie voeren we een technische opname uit om verrassingen te voorkomen. Veiligheid staat voorop, dankzij onze VCA-gediplomeerde monteurs.

Oplevering

Na installatie zorgen we ervoor dat alles duidelijk is over het monitoren van je nieuwe zonne-energiesysteem. We bieden producten met lange garanties, soms wel tot 40 jaar, voor jouw gemoedsrust.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Wil je in gesprek over de mogelijkheden van zonnepanelen op jouw woning of bedrijfspand in Breda of omstreken? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan om de mogelijkheden te bespreken. Van tevoren nog vragen? Stel ze gerust via het contactformulier. 

Liever direct contact? Dit kan per mail via: info@pebblezonnepanelen.nl of bel ons op: 076-3030530. Ons kantoor is gevestigd aan het Spinveld 4, 4815 HS Breda. We staan je graag te woord

Bekijk onze referenties

Je dynamische snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan! 

Wil je in gesprek over de mogelijkheden van zonnepanelen op jouw woning of bedrijfspand? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan om de mogelijkheden te bespreken. Van tevoren nog vragen? Stel ze gerust via het contactformulier.  

​​Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan​