Zonnepanelen Breda

Ben je op zoek naar een ervaren partij in Breda voor jouw zonnepanelen? Dan ben je bij Pebble Zonnepanelen op de juiste plek. Wij verzorgen graag de duurzame oplossing voor jouw dak. Wij vinden dat het hierbij om veel meer gaat dan slechts plaatsen van de panelen. Hoe je het ook wendt of keert, de aanschaf van zonnepanelen is vaak een forse investering. Van offerte tot het uiteindelijke plaatsen van de zonnepanelen. We staan je zo goed mogelijk bij, want kwaliteit, veiligheid en professionaliteit vinden we belangrijk. 

Benieuwd naar wat wij kunnen betekenen voor jou? Lees dan zeker even verder.

Twee monteurs bezig met de installatie van een zonnepanelensysteem

Hét zonnepanelenbedrijf uit Breda

Pebble Zonnepanelen is een ervaren zonnepanelenbedrijf en we hebben veel verschillende projecten in en rondom Breda verzorgd. Ook jouw project verzorgen wij graag. Of dat nu gaat om het leggen van enkele zonnepanelen of het aanleggen van een compleet zonne-energiesysteem. 


Bij onze projecten bewijzen we niet alleen onze meerwaarde door het aanbieden van kwalitatieve producten. Wij zorgen ervoor dat ook alles rondom het project in goede banen wordt geleid en dat je precies weet waar je aan toe bent. 

Onze werkwijze

Naast de plaatsing van zonnepanelen bieden wij begeleiding bij het gehele aankoopproces. We starten altijd met een persoonlijk advies gesprek waar we jouw wensen, verwachtingen en verbruik bespreken. Daarna volgt een aanbod op maat. De keuze voor bijvoorbeeld het type paneel en de omvormer is volledig aan jou. Vervolgens plannen we een technische opname om te controleren of de panelen passen en dat we niet voor onvoorziene verrassingen komen te staan. Na het leggen van de panelen, laten we zien hoe je de opgewekte energie in de gaten houdt via de app.  

Zo verzorgen we een complete dienst en vertrekken we niet voordat alles op orde en duidelijk is. Heb je vragen over onze diensten of werkwijze? Neem dan zeker contact op met ons team.

Zonnepanelen monteur in Breda bezig met een installatie

Vraag een offerte aan

Wil je zo snel mogelijk aan de slag met jouw zonnepanelenproject in Breda en ben je benieuwd naar een offerte? Klik hieronder direct op “offerte aanvragen” en vul meteen ons online offerteformulier in. Je ontvangt dan van ons zo snel mogelijk een passend voorstel. 


Heb je nog vragen of wil je advies over de mogelijkheden? Bekijk onze veel gestelde vragen of neem contact met ons op. Dit kan per mail via: info@pebblezonnepanelen.nl. Liever direct iemand spreken? Bereik ons dan op: 076-3030530. We staan je graag te woord