Zonnepanelen Etten-Leur

Zoek je een betrouwbare specialist voor zonnepanelen in Etten-Leur? Dan zit je goed bij Pebble Zonnepanelen. We helpen je graag met een duurzame oplossing voor je dak. Voor ons gaat het om meer dan alleen het plaatsen van zonnepanelen. Zonnepanelen kopen is vaak een grote uitgave. Vanaf de offerte tot aan de installatie staan we voor je klaar met advies en ondersteuning, want we vinden kwaliteit, veiligheid en professionaliteit heel belangrijk.

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Lees dan verder voor meer informatie.

Zonnepanelen installatie in Etten-Leur. Twee installateurs op een dak met een zonnepaneel en een montageframe


Hét zonnepanelenbedrijf in Etten-Leur

Pebble Zonnepanelen is een deskundige op het gebied van zonnepanelen en heeft al veel projecten in Etten-Leur en omgeving succesvol afgerond. We zijn er ook voor jouw project, of het nu gaat om een paar zonnepanelen of een heel zonne-energiesysteem.


We laten onze kwaliteit niet alleen zien met onze producten. We zorgen er ook voor dat alles rond jouw project soepel verloopt en dat je altijd duidelijkheid hebt over wat er gebeurt.


Onze werkwijze

We doen meer dan alleen zonnepanelen plaatsen;we begeleiden je door het hele aankoopproces. Het begint allemaal met een persoonlijk adviesgesprek waarin we jouw wensen, verwachtingen en energieverbruik doornemen. Op basis daarvan maken we een aanbod dat speciaal voor jou is samengesteld. Jij kiest zelf welk type paneel en omvormer je wilt. Daarna doen we een technische check om te zorgen dat alles past en er geen onverwachte problemen zijn. Als de panelen eenmaal liggen, laten we je zien hoe je de opgewekte energie kunt volgen via onze app.


Zo verzorgen we een complete dienst en vertrekken we niet voordat alles op orde en duidelijk is. Heb je vragen over onze diensten of werkwijze? Neem dan zeker contact op met ons team

Vraag een offerte aan

Wil je zo snel mogelijk aan de slag met jouw zonnepanelenproject in Etten-Leur en ben je benieuwd naar een offerte? Klik hieronder direct op “offerte aanvragen” en vul meteen ons online offerteformulier in. Je ontvangt dan van ons zo snel mogelijk een passend voorstel. 


Heb je nog vragen of wil je advies over de mogelijkheden? Bekijk onze veel gestelde vragen of neem contact met ons op. Dit kan per mail via: info@pebblezonnepanelen.nl. Liever direct iemand spreken? Bereik ons dan op: 076-3030530. We staan je graag te woord