Zonnepanelen Etten-Leur

Zoek je een betrouwbare specialist voor zonnepanelen in Etten-Leur? Dan zit je goed bij Pebble Zonnepanelen. We helpen je graag met een duurzame oplossing voor je dak. Voor ons gaat het om meer dan alleen het plaatsen van zonnepanelen. Zonnepanelen kopen is vaak een grote uitgave. Vanaf de offerte tot aan de installatie staan we voor je klaar met advies en ondersteuning, want we vinden kwaliteit, veiligheid en professionaliteit heel belangrijk.

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Lees dan verder voor meer informatie.

Zonnepanelen installatie in Etten-Leur. Twee installateurs op een dak met een zonnepaneel en een montageframe


Hét zonnepanelenbedrijf in Etten-Leur

Pebble Zonnepanelen is een deskundige op het gebied van zonnepanelen en heeft al veel projecten in Etten-Leur en omgeving succesvol afgerond. We zijn er ook voor jouw project, of het nu gaat om een paar zonnepanelen of een heel zonne-energiesysteem.


We laten onze kwaliteit niet alleen zien met onze producten. We zorgen er ook voor dat alles rond jouw project soepel verloopt en dat je altijd duidelijkheid hebt over wat er gebeurt.


Onze werkwijze

We doen meer dan alleen zonnepanelen plaatsen;we begeleiden je door het hele aankoopproces. Het begint allemaal met een persoonlijk adviesgesprek waarin we jouw wensen, verwachtingen en energieverbruik doornemen. Op basis daarvan maken we een aanbod dat speciaal voor jou is samengesteld. Jij kiest zelf welk type paneel en omvormer je wilt. Daarna doen we een technische check om te zorgen dat alles past en er geen onverwachte problemen zijn. Als de panelen eenmaal liggen, laten we je zien hoe je de opgewekte energie kunt volgen via onze app.


Zo verzorgen we een complete dienst en vertrekken we niet voordat alles op orde en duidelijk is. Heb je vragen over onze diensten of werkwijze? Neem dan zeker contact op met ons team

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Wil je in gesprek over de mogelijkheden van zonnepanelen op jouw woning of bedrijfspand? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan om de mogelijkheden te bespreken. Van tevoren nog vragen? Stel ze gerust via het contactformulier. 

Liever direct contact?

Dit kan per mail via: info@pebblezonnepanelen.nl of bel ons op: 076-3030530. We staan je graag te woord

Referenties van Pebble Zonnepanelen

Your Dynamic Snippet will be displayed here... This message is displayed because you did not provided both a filter and a template to use.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan! 

Wil je in gesprek over de mogelijkheden van zonnepanelen op jouw woning of bedrijfspand? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan om de mogelijkheden te bespreken. Van tevoren nog vragen? Stel ze gerust via het contactformulier.  

​​Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan​