Zonnepanelen Tilburg

Op zoek naar een partij die zonnepanelen legt rondom Tilburg? Pebble Zonnepanelen komt graag bij je langs. Wij verzorgen het gehele traject rondom het aanleggen van zonnepanelen. We begrijpen dat het laten leggen van zonnepanelen vaak een flinke investering is. Daarom begeleiden we het traject secuur en zo transparant mogelijk. Zo kom jij niet voor verrassingen te staan en nemen we al je zorgen uit handen. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze diensten? Lees dan even verder.

Installateurs van zonnepanelen op een dak die een zonnepaneel op een montageframe monteren


Hét zonnepanelenbedrijf in Tilburg

Pebble Zonnepanelen is ervaren en we hebben al veel zonnepanelen in en rondom Tilburg mogen aanleggen. Stuk voor stuk succesvolle projecten en daar zijn we trots op. Of het nu gaat om een klein of groot project. We staan voor je klaar.  Bij Pebble Zonnepanelen ben je verzekerd van een correcte en klantgerichte service. Naast onze uitgebreide service werken wij uitsluitend met producten van topkwaliteit.

Subsidies zonnepanelen in Tilburg

Tilburg kent helaas geen lokale subsidies meer voor het plaatsen van zonnepanelen in 2023. Wat wel scheelt, is dat je geen btw hoeft te betalen voor de aanschaf en installatie van de zonnepanelen. Woon je in de omgeving van Tilburg dan is er een kans dat de lokale gemeente jouw verduurzamingsproject subsidieert. Vraag daarom altijd informatie aan bij subsidie-initiatieven bij jouw lokale gemeente.

De diensten van Pebble Zonnepanelen

Naast het installeren van zonnepanelen, bieden we uitgebreide begeleiding gedurende het hele aankoopproces. Ons traject begint altijd met een persoonlijk adviesgesprek, waarin we graag jouw wensen, verwachtingen en energieverbruik bespreken. Hierop volgt een op maat gemaakt aanbod. Jij hebt de volledige zeggenschap bij het maken van keuzes, zoals het type zonnepaneel en de omvormer die het beste bij jou past. Daarna plannen we een technische inspectie om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt en er geen verrassingen opduiken tijdens de installatie.

Installateur van zonnepanelen met een Pebble shirt aan die bezig is met het montageframe

Zodra de panelen zijn geïnstalleerd, demonstreren we graag hoe je de opgewekte energie kunt monitoren via een handige app. We vertrekken niet voordat alles op zijn plek zit en je een helder beeld hebt van de werking. Heb je vragen over onze diensten of werkwijze? Bekijk onze veel gestelde vragen en aarzel niet om ​contact op te nemen met ons toegewijde team. Wij helpen je graag op weg.

Vraag een offerte aan

Wil je beginnen met jouw zonnepanelenproject in Tilburg en wil je graag een offerte ontvangen? Vul dan het offerteformulier onderaan deze pagina in. We sturen je dan zo snel mogelijk een passend voorstel. Heb je eerst nog wat vragen? Stel ze gerust en neem contact met ons op.


Bereik ons eenvoudig per mail via: info@pebblezonnepanelen.nl. Liever meteen iemand aan de lijn? Bel dan naar 076-3030530. We helpen je graag op weg!